Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ma majdnem leestem a lóról és...

Sziszamisza kérdése:

Ma majdnem leestem a lóról és nem nagyon mernék vissza ülni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg h megindult alattam

a ló és ez már a 4.( de még nem estem le) és a c nel nagyon megijedt valszeg a széltől és eléggé előre csúsztam konkrétan a ló vállára az elülső nyereg kápa elé és kicsit fáj is a lábam. Adjatok legyszi tanácsot h például mit ne csináljak ilyenkor.

#lovaglás #Elcsusztam
2022. febr. 6. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Az ijedes pillanatában ne fékezés a lovat hadj neki 2! Ha nem akar lefékezni nem kell pánikba esni kezdj el könnyű ígérni majd az edző megállít. 1.-re én nem így csináltam le is estem igaz kicsi voltam nagyon következőre megfogadtam a tanácsot és meg se inbojogtam.
2022. febr. 6. 12:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok hülye bocsi de ezt most nem értettem. ígérni???
2022. febr. 6. 12:04
 3/13 anonim ***** válasza:
2%
Ezért nem szabad felülni olyan állatra ami nagyobb nálad
2022. febr. 6. 12:45
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem provokatív a válasz hanem igaz. Egy mondatban ami összetett mondat akar lenni (sikertelenül) közösségi oldalon nem illik minden második szót elhibázni.
2022. febr. 6. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

6

Ezt is bejelentettem mert csak veszekedni akarsz a vitát nem folytatom tovább.

2022. febr. 6. 13:32
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Veszekedni egyedül Te veszekedsz, én csak véleményezek és vitatkozok. Egészséges vita pedig ebben az országban nincs megtiltva.
2022. febr. 6. 13:42
 7/13 anonim ***** válasza:
még amikor elég kezdő voltam velem is volt ilyen hogy megindul és még bakolt is mert megijedt valamitől, akkor én is féltem akár lépni is vele de miszáj volt mert az órának nem volt vége talán az volt az egyetlen eset amikor félelmet éreztem egy ló hátán kb 2 éve lovagolok és lovagoltam már csikón is aki minden körnél meindult mert megijedt a pálya egyik részétől. szerintem nem tudsz sok mindent tenni egy idő után hozzászoksz hogy vannak ilyenek de gondolom azt tudod hogy a lovaglás nem veszélytelen. esetleg megkérheted az edződet hogy legközelebb futószáron vágtázz 1-2 kört és csak utánna szabadon hogy lásd hogy úgymond semmi baj, vagy csak simán legyőzd a félelmedet, belegondolsz hogy ediig hányszor csináltad már azt a feladatot amit akkor csináltál amikor megijedt és sose volt semmi baj. egyébként az eséstől sem kell nagyon félned, és is még csak 1x estem egy bakolás miatt, át is ment rajtam a ló de nem lett súlyos bajom, utána visszaültem vágtáztam még és újra bakolt de tanultam az előző hibámból és hátradőltem, így kiültem a bakolást
2022. febr. 6. 14:56
 8/13 anonim ***** válasza:
6%

9

Miszáj... Ilyen embereknek nem kéne lovagolni inkább iskolába járni.

2022. febr. 6. 15:38
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
9es vagyok, csak elgépeltem egy betűt, miért kell belekötni mindenért az emberbe?
2022. febr. 6. 16:18
 10/13 A kérdező kommentje:
10 te meg tűnj el innen elgepelte és 9 rettenetesen sokat segítettél nagyon köszi. 4 bocsi de ezt most profiktol kérdeztem aki lovagol is és nm fogom azért abba hagyni az egészet annyit nem ér az egész.
2022. febr. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!