Hány éves volt a legidősebb lovas akivel találkoztál aki aktívan lovagolt?
94 és 92, egy házaspár Németországban, saját lovaikat bértartatják egy lovasfarmon. A kitrágyázásért már fizetnek egy embert, de kb 8-10 évvel ezelőtt még azt is ők csinálták.
Magyarországon a Tattersallban volt egy nő vagy harminc évvel ezelőtt, azt mondták róla, hogy 82 éves, és ő minden nap lejött lovagolni, reggel 7-kor ő volt az első mindig.
3!
Nahát! Én emlékszem arra a nőre a Tattersallból! (Valószínűleg Ő az, akit említettél.)
Bő harminc évvel ezelőtt a délutáni edzéseken mindig ott volt. ( Ettől még persze lovagolhatott reggel is!) Nagyon idős volt. Baba néninek szólítottuk és mindig ugyanazon a lovon ült, a Zsenin.
IGEN!!! Ő az, a Baba néni. Rá gondoltam. Állítólag valahol a Keleti környéken lakott, és én reggel találkoztam vele mindig. Nagyon intelligens, okos nő volt, amolyan igazi urinő a háború előttről, ha érted, hogy gondolom. Mi, a "reggeli" banda, szerettük őt, mert mindig kedvesen beszélt velünk is és a lovával is jól bánt.
Persze ez nem zárja ki, hogy délután is ott volt :)
Szegény, már biztos nem él.
Ja meg a nagymamák, de ők nemovasok ;)
8as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!