Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovas Polo klub Magyarországon?

Lovas Polo klub Magyarországon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy ideje foglalkoztat a lovas polo szakág, ki is szeretném próbálni. Magyarországon erre van lehetőség? Láttam hogy van Lovas Polo Klub, de ha jól láttam ők versenyeznek is, én azt nem feltétlenül szeretném, csak kipróbálni, hogy egyáltalán menne-e.

Valaki tud olyan helyet, ahol ezt ki lehetne próbálni? És nem is olyan drága?

2021. dec. 29. 10:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem is tudtam hogy van Magyarországon. 😮 Tök jó!

[link]

Itt szerintem verseny nélkül is kiprobalhato ha tudsz vágtázni már és stabil vagy a lovon.

Gondolom ezt találtad aminél versenyek is vannak:

[link]

2021. dec. 29. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Budakeszin lévő a honlap alapján elég szimpatikus. Bár mondjuk a tudsz vágtázni elég tág fogalom, tudj vágtázni, légy a "szokásosnál" stabilabb, tudj egy kézzel iránytani, hirtelen irányt váltani, ne szarj be egy menősebb lótól és fel kell készülni a lökdösődésre is. A stabilitás mellet fontos a kézügyesség is, mert a ló lábai között az ütőt meglendítve nem a lovat kéne eltalálni.

Mondjuk a jelenlegi helyeden is ki tudod próbálni egy partvissal, hogy megy az egy kezes lovaglás, ha egy hosszú "ütő" van a kezedben.

2021. dec. 29. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!