3522 North Star III-131 nevű ménről tudtok infót?Minden érdekel vele kapcsolatban,ő a lovacskám apja viszont csak egy származási lapot találtam róla
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 22:38
1/23 anonim válasza:
Csak ebből kiindulva is van itt mit olvasgatni
3/23 A kérdező kommentje:
2/2 a lovacskám most kezdte el a versenykarrierjét,most fogja elkezdeni a 100cm-es pályáit:)
2022. jan. 16. 08:00
4/23 anonim válasza:
2-es az az info számomra pont irreleváns, hogy most kezdi a díjugrató karrierjét.
A fajtaja furios nort star? Több infót ha kérhetném. Versenypályáról lehozott ló?
6/23 anonim válasza:
Egyébként furcsa a kérdés, tenyésztési törzskönyv nevet tudsz, és semmit nem tudsz a saját lovadról?
7/23 anonim válasza:
Én a helyedben ha versenybe kezdtem volna, mielőtt megveszem a lovam már feltérképeztem volna az őseit is, de én pl. gugliba egyből találtam az apaménről infót. 12 csikója született és ennél több infót is találtam.
A lovad fajtája Furioso North Star és a North Star vérvonalból származik, az apja 1993-ban született pej mén, van több info is róla. De ha annyira kíváncsi vagy megkeresed, ha tényleg a te lovad.
8/23 anonim válasza:
Ja és fajtában jelölt csikója csak 1.
9/23 A kérdező kommentje:
Harmat a lovam anyai nagyapja,nem az en lovam
2022. jan. 16. 12:34
10/23 A kérdező kommentje:
Nem harmatot akartam irni bocsanat,szoval a fent szereplo lo nem az én lovam,hanem a lovam apja
2022. jan. 16. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!