Egy kb 8 éve vásárolt 6000Ft-os olív zabla most mennyit ér?
Figyelt kérdés
Használatlan, el akarom adni de nem vagyok szakértő.
Pesten!
2022. jan. 2. 08:34
3/13 anonim válasza:
Attól függ milyen, többféle olív is van. Tudsz mutatni képet?
5/13 anonim válasza:
Ez egy egyszerű üreges típus, a helyedben maximum 4-5000ért hirdetném meg, hogy hátha valaki elviszi, de én például 2-3 ezret adnék érte maximum.
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor nekem miért 6-ért adták kb 8 éve? Gondoltam mindennek felmentbaz ára, akkor ennek is. 3ért inkább nézek rá te jó ég!😅
2022. jan. 2. 09:53
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy üreges-e. Nem ez ami a képen van, mondom! Csak ehhez hasonlít.
2022. jan. 2. 09:53
8/13 anonim válasza:
Azért adták annyiért mert annyit adtál érte.
9/13 anonim válasza:
Kopogtasd meg, érezd meg a súlyát, abból lehet tudni, hogy üreges-e. Ha ilyen vastag szájrésszel rendelkezik, érződik hogyha tömör, mivel nehéz. Ha Az ilyen zablák viszonlag könnyűek, amik üregesek, és nincsenk valami extra anyagból, hanem csak ilyen rozsdamentes acélból.
10/13 A kérdező kommentje:
Tömörnek ézem nem üreges. Na akkor kb mennyit ér?😂
2022. jan. 2. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!