A nyihardában milyen a bértartás minősége?
Figyelt kérdés
Bértartóként ajánlanátok a helyet?:)
Bértartók vehetnek egyéni órát? Beszéltem egy edzővel, de azt mondta, nincs egyéni edzés. Tényleg így van? Nagyon furcsa, senkinek sem tartanak?
2022. jan. 1. 19:35
1/11 anonim válasza:
Mi az a nyiharda? Sosem hallittam még ezt a szót, google se tudja.
2/11 A kérdező kommentje:
ha beírod, kidob egy lovardát, szóval tudja…
2022. jan. 2. 00:01
3/11 anonim válasza:
Én nem tudom, de tudsz hívni házhoz edzőt, ha tényleg nincs. Én magánháznál tartom a lovam, hozzám is jár edző.
4/11 anonim válasza:
En oda jartam lovagolni, istallo nincsen csak legelo, az edzok amugy eleg normalisak, szerintem lehet, hogy tenyleg nincs egyeni, mar nem emlekszem, de van olyan osztaly, ahol csak paran vannak, de akarmennyien vagytok, az edzo mindig figyel rad, es kulon van vagta meg minden.
5/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy nincs istálló? Hiszen van boxos tartásuk, nem?
2022. jan. 3. 21:26
6/11 anonim válasza:
Nem nincs nagyon, az iskolalovaknak vannak ilyen szedett vetett boxok, meg most epult par uly, de ha jol emlekszem szerintem nincs a bertartottaknak box, de azert nezd meg.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát, a tulaj egy paraszt. Lekezelő, agresszív, nem az a típus, akivel szépen meg tudod beszélni, ha valami zavar. A lovaknak lehet, hogy jó a hely a legelőn, de a boxokban kb milliméter vastag alom van (az egyik feléig el se ér a szalma, kilátszik a beton), minden tele van szeméttel, a cigicsikkeket eldobálják a kertbe. Én elhiszem nekik, hogy mindenük a ló, de nincs meg egy alap igényszint.
2022. jan. 6. 18:56
9/11 anonim válasza:
Igen pont ezt mondtam (4,6 es 7 voltam)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi:) nagyon közel lenne egyébként, és jó árban is van, de ha a tulaj három marék szalmával almoz meg a lovaknak, én nem hiszek neki, amikor fényezi magát, hogy mennyire jó bértartó. Meg az hogy a saját birtokán tapossa el egymás után a cigicsikkeket, a lovak mellett 5 méterre... mennyire igénytelen már.
2022. jan. 6. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!