Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért vagyok ilyen béna lovas?

Miért vagyok ilyen béna lovas?

Figyelt kérdés

4 éve lovagolok, az ügetésem nyeregben már egész biztosnak érzem, de mikor kívülről látom, úgy érzem szörnyű, vágtánál is ugyanez, csak annyira még nem érzem biztosnak (vagyis nem minden lónál), és érzem hogy brutálisan pattogok. Mit tudnék ezzel csinálni? (Lovarda váltás nem jöhet szóba, és utálkozó válaszok kérlek kímeljenek, és igen tudom így látatlanban nem sokat tudtok segíteni, de hátha)

Ui.: Baratnőm aki másfél éve lovagol, már szőrén vágtázik és ugrat, én pedig ezek közül még egyiket sem csináltam

2021. dec. 9. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hányszor jársz egy héten és hány perc egy tanóra (ismerek lovardát, ahol 25! perc...)? És a barátnőd? Az edződ nem mondja el neked azokat a dolgokat, amiket itt leírtak? Csak mert ez mind alap és fel kéne hívnia rájuk a figyelmedet. Ha pattogsz, akkor az üléseddel van gond, ami nagyon alapvető hiányosság, futószáron kéne gyakorolnia veled, amíg nem lesz stabil.
2021. dec. 14. 22:38
 12/14 A kérdező kommentje:

11-es, kétszer járok hetente minden alkalom 1 óra, a barátnőm nemrég kezdett hetente kétszer járni, és még csak másfél éve lovagol

Egyébként mikor még futószáron voltam teljesen jó volt az ülésem, még dicsértek is, csak most már nem jó

2021. dec. 15. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Lovagolj sokat szőrén. Sokat segít.
2021. dec. 18. 00:14
 14/14 A kérdező kommentje:
13-as., sokat szoktam szőrén ülni mostanában, köszi a tanácsot
2021. dec. 24. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!