Hogyan kell helyesen futószárazni?
Figyelt kérdés
A kör közepén csatolom rá a lóra a futószárat és onnan küldöm ki? Hogy küldöm ki? Vagy én megyek oda hozzá, felcsatolom és utána visszamegyek a kör közepére? Hogyan állítom meg hang nélkül?2021. dec. 7. 12:43
1/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam a lovat bevinni a karámban, hogy már rajta a futószár. Megállítom, bemegyek a köt közepére, én onnan indítom. Szóra dolgozik. Illetve érdekes módon, "kézjelre" is. Ha a futószárazó ostort megemelem a feje felől, visszavált egy jármódot, vagy lépésből megáll. Amúgy nem fél az ostortól (nem szoktam ráütni), és ezt nem én tanítottam neki, talán az előző gazdája, nem tudom.
Lehet, hogy rosszul csinálom, de akkor majd próbálok tanulni abból, ha nálam nagyobb tudásúak kijavítanak :)
2/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!