Shetlandi póni tartása otthon?
Mindenféle képpen otthon szeretném tartani mert a lovarda nagyon messze van..Ha nincs más akkor nyilván bértartásba vinném csak jó lenne háznál.. 4 éves korom óta lovagolok, amióta az eszemet tudom imádom a lovakat, nagyon sokat olvasok a lovakról.. 3 év sajnos kimaradt mert nem tudtuk megoldani hogy lovagolhassak/lovak közelében legyek, de abban a 3 évben sokat olvastam róluk.. Van némi tapasztalatom! Tudom nem tartunk egyedül lovat, de azt meg kell kérdezzem, hogy kecske is jó, vagy inkább a későbbiekben mégegy pónit mellé?? Egyenlőre még egy pónit mellé nem tudok, de a későbbiekben lehet..
A kérdéseim tehát ezek lennének:
- Jó neki kecske, vagy fontos póni?
-Mekkora hely kell neki szaladgálni?
-Havonta mennyi a költsége?
-Ha én iskolába lennék akkor addig lehetne a karámban és ha haza érek utána kiengedni? 14:00 fele érek haza
-ha megbetegszik akkor kb mennyibe kerülne az állatorvos?
-Csődört vagy kancát ajánlotok?
Van pár sejtésem, utána is olvastam, de hogy tuti biztosra menjek, itt is megkérdezem! A legjobbat szeretném majd neki..
Tavasz körül szeretnénk majd venni ha minden jól megy..
Esetleg név ötleteket is kérhetek?
(Csődör én kanca egyaránt jöhet🙂)
Nagyon cuki vagy a lelkesedéseddel, ezt mindenképp tartsd meg :)
Viszont én a helyedben még várnék vele. Most oké, hogy 2-kor hazaérsz, valamint nyáron tiéd a végtelenség, de hamarosan egyetemista leszel és/vagy dolgozol - nagy eséllyel be fog temetni a sok tennivaló, nem lesz időd a lóhoz. Én inkább akkor fognék bele, ha már kialakult egy végleges, stabil időrend, amibe ez belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!