Milyen jó téli lovas ruhákat tudtok?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy nektek milyen téli lovas ruházataitok vannak, mert mivel rohamos léptekben közeledik a rossz, hideg idő, időben fel szeretnék készülni a télre. Tudnátok LINKELNI hogy nektek milyen téli lovas ruházataitok vannak? Legfőképpen a Nagylovasból és a Decathlonból tudnék venni dolgokat. Ja és minden (póló, nadrág, kesztyű, zokni, sapka... minden!!!) érdekelne!2021. okt. 3. 23:03
11/17 A kérdező kommentje:
Szerint sem jó a vatta**
2021. okt. 4. 16:16
12/17 anonim válasza:
#4: Ez mekkora otlet! Terjeszteni fogom, ez sokkal jobb, mint a sigatya😲😍
Amugy kobak ala a legjobb a simaszk. Nem fordul el, pont azokat a kritikus helyeket vedi, amit kell, es nem tomit annyit a kobakban, mint egy sapka.
13/17 anonim válasza:
8as vagyok. Egyáltalán nem lekezelőnek szántam. Nekem is 40-50 méterről beszél az edzőm, közben még megy a rádió és simán hallom. Komolyan nem sértésből írtam :)
14/17 anonim válasza:
Én polár belsos lovasnadragban szoktam meleg zokni és sialaoltozet és amikor lovagolok meg ugratok a lovakat akkor nem is veszek ra semmit mert melegem van.
Ha leszallok akkor pulcsi vagy meleg kabat
15/17 anonim válasza:
13 az te vagy, de sok lovasom tök süket, aztán kénytelen vagyok kiabálni, mert ha a 40x60as pályán fúj egy kis szellő, már nem hallanak semmit. [link]
Kobak alá ezt használom, mivel vékony kényelmesen elfér még a passzosabb kobakom alá is és a fülem is védve van.
16/17 anonim válasza:
Szia, a többiek jó ötleteket írtak, síaláöltözet, vastag zokni, termo decathlonos gaty stb. Arra figyelj hogy rétegesen öltözz ha esetleg mégsincs annyira hideg akkor tudj vetkőzni úgy hogy ne legyen kevés ami rajtad. Viszont arra figyelj hogy miután már megizzadtál ne kezd el levenni a kabátot meg ilyenek mert akkor könnyen meg lehet fázni. Decathlonba jó cuccok vannak, meg érdemes nézni lovas csoportokat ahol olcsóbban árulnak használt cuccokat. Meg szoktak lenni lovas vásárok, én még nem voltam de vasárnap lesz a cseresznyevirág lovardában, ha nincs messze érdemes megnézni.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
2021. okt. 7. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!