Milyen jó téli lovas ruhákat tudtok?
Minek tegyen vattát a fülébe? Arra van sapka meg a fülvédő.
Decathlonban a vízhatlan thermo lovaglónadrág az nagyon jó. A többit dolgot a sícuccok közül vettem pl aláöltözetnek nadrágot meg felsőt, a túra osztályon meg lehet kapni frankó pulóvert. Kabát az a lovagláshoz olyan legyen, ami védi a derekad, de ne ülj rá, vagy ha hosszabb, akkor legyen sliccelt. Van hogy úgy ülök fel, hogy alöltözet, duplapulcsi és egy mellény, de amint leszállok már veszem is fel a kabátot.
Sapkának én olyat veszek, amit a sísiak alá is szoktak, kis egyszerű polár, de meleg, vagy fülvédőt teszek. A vatta azért nem jó, mert lehet, hogy a hideget, huzatot nem érzed, de azt se érted, amit az edződ mond.
Lovaglószoknyát én nagyon szeretem. Felveszed a rendes lovaglónadrágot és fölé megy a szoknya. Kiteríted a lovon, nem kell ràülni vagy betűrni magad alá. Azóta sokkal jobb a térdem meg a bokám, nem éri közvetlenül a hideg szél.
Bár én terepezek 90%-ban, ugrómunkához nem tudom mennyire működne.
Köszönöm szépen a válaszokat!!! Az jó ha így fogok feloltozni?
Sialáoltozet a lábon el a felsőtesten. Felül: vastag pulcsi, meg polár béléssel ellátott kabát. Vagy nehe akár mellény, de az jelen pillanatban nincs, mert kinottem!
Alul: Thermo szilikonos lovaglógyatya(ugye rá az aláöltözetre). A lábamra: "rövid" fazonú zokni (tehát nem terdzokni), és egy Thermo csizma, ami a térdem alá ér. Így jó lesz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!