Melyik németországi lovardákat ajánlanátok?
"Németorszagon belül mindegy hol van a lovarda (akár Ausztria is lehet)"
Khm...???
Nem, nem ehhez kötném hol töltöm, de elég sok opcióm van. Ha konkrét példákat szeretnétek: Berlin, Hamburg, Düsseldorf, Ausburg, Bamberg, München, Koblenz, Passau, Frankfurt, Oestrich-Winkel, Stuttgart. És azért így tettem fel a kérdést, mert specifikusan nem gondolom hogy sok válasz érkezett volna (pl. csak Bamberget nézve), de egész Németországot nézve már több embernek lehet tapasztalata. Nem ez alapján fogok dönteni hova menjek az országon belül, de lehet ellátogatok az egyik ajánlott lovardában ha viszonylag közel lesz a végül választott egyetemhez. És mivel Bécsen is gondolkozom, ezért írtam Ausztriát is. Tehát Németország és Ausztria érdekel (tudom hogy külön országok).
És tudom, google a barátom, beírhatom városonként , de ahogy írtam sok lovardának nincs honlapja (legalábbis itthon biztosan), és google mapsen sincs fenn. Ezért érdekelne esetleges saját tapasztalat, ha esetleg van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!