Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tudnátok szép, ritka lóneveket...

Tudnátok szép, ritka lóneveket írni?

Figyelt kérdés
Most fogok venni egy lovat, neve nincs és még fiatal szóval kellene szép név :) kanca nevek érdekelnek jobban de csődör,herélt is jöhet

2021. szept. 27. 11:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Valamiért éreztem hogy belekötnek páran egy egyszerű kérdésbe

1. Kancát fogunk venni de én azt mondtam hogy meghalgatok csődör, herélt neveket is, már azért is ha valaki keresne ennél a kérdésnél találjon a kedvére való nevet.

2. Nem, nem én vagyok az a lómániás kislány azt se tudom miről van szó!

3. Egy rohadt egyszerű kérdést tettem fel amire a fele nem válaszolni jött hanem kötekedni. A haszos válaszokat meg köszönöm ha tudtok még nyugottan irjátok!

2021. szept. 27. 19:56
 12/20 A kérdező kommentje:
Hasznos*
2021. szept. 27. 19:59
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Silver, Csillag, Beatrix, Capella, Sunshine, Vénusz, Star, Alisa, Camilla, Szabrina, Kira.

Több nem jutt eszembe.

2021. szept. 27. 23:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Utcso neharagudj hasznosra akartam pontozni csak a telóm lefagyott és nem ugy sikerült
2021. szept. 28. 09:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha különleges, akkor gondolom az ilyen Csillag, Villám és társai azonnal süllyesztő. Ugyan én konkrét ötletet nem tudok mondani, de nincs véletlen egy olyan kedvenc könyv, film vagy sorozat karaktered, akiről esetleg szívesen elneveznéd a lovad? Vagy ha nagyon hajmeresztő ötletekre is vevő vagy, akkor lehet “párnahuzat”, mint ahogy valamelyik válaszoló írta, vagy hasonlók, pl. porszívó. 😂 De a legtöbben gondolom nem szívesen neveznék el így a lovukat.

Egyébként már meg van a ló, amit megvesztek, vagy csak tudjátok, hogy kancát szeretnétek? Azért kérdezem, mert a legtöbb lovat születésekor elneveznek és onnantól már nem jó, ha átnevezik őket. Ha viszont már megvan, akkor segíthetne, ha leírnád a színét, jegyeit, illik-e egyáltalán rá egy bizonyos név. (Pl. fekete lónak hülyén nézne ki a Hópihe)

2021. szept. 28. 15:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Lehet hogy van nevük bár nem nagyon hiszem hogy ezeknek az adott-vett papirnélküli lovaknak van az is szerb hangzású, azért szeretnék én nevet adni neki, pl egyiknek az a neve hogy Zvezdana(jelentése:csillag) és azért ez nem nagyon tetszik. A másik, kancát szeretnénk de ha úgy hozza sors lehet herélt lesz ha nem találok nekem való kancát, csődörön nem is gondolkodom az a lehetőség ki van zárva, szüleim nem akarnak csődört. Remélem érthetően fogalmaztam meg a mondatokat.
2021. szept. 28. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:
81%
Ja, hogy papír nélküli. Jól meggondoltad, hogy így veszel lovat? Ennek azért megvannak a veszélyei is. De ha biztos vagy benne, akkor így már értem, miért szeretnéd átnevezni/elnevezni.
2021. szept. 28. 20:16
 18/20 anonim ***** válasza:
44%
Kisgalamb.
2021. szept. 28. 20:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Asra, Azúr, Fáma, Dáma, Dansair(jelentése táncos. Svéd vagy norvég szó)

Ábránd

2021. okt. 3. 00:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik az Artemisz név.
2021. okt. 3. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!