Tudnátok szép, ritka lóneveket írni?
Valamiért éreztem hogy belekötnek páran egy egyszerű kérdésbe
1. Kancát fogunk venni de én azt mondtam hogy meghalgatok csődör, herélt neveket is, már azért is ha valaki keresne ennél a kérdésnél találjon a kedvére való nevet.
2. Nem, nem én vagyok az a lómániás kislány azt se tudom miről van szó!
3. Egy rohadt egyszerű kérdést tettem fel amire a fele nem válaszolni jött hanem kötekedni. A haszos válaszokat meg köszönöm ha tudtok még nyugottan irjátok!
Silver, Csillag, Beatrix, Capella, Sunshine, Vénusz, Star, Alisa, Camilla, Szabrina, Kira.
Több nem jutt eszembe.
Ha különleges, akkor gondolom az ilyen Csillag, Villám és társai azonnal süllyesztő. Ugyan én konkrét ötletet nem tudok mondani, de nincs véletlen egy olyan kedvenc könyv, film vagy sorozat karaktered, akiről esetleg szívesen elneveznéd a lovad? Vagy ha nagyon hajmeresztő ötletekre is vevő vagy, akkor lehet “párnahuzat”, mint ahogy valamelyik válaszoló írta, vagy hasonlók, pl. porszívó. 😂 De a legtöbben gondolom nem szívesen neveznék el így a lovukat.
Egyébként már meg van a ló, amit megvesztek, vagy csak tudjátok, hogy kancát szeretnétek? Azért kérdezem, mert a legtöbb lovat születésekor elneveznek és onnantól már nem jó, ha átnevezik őket. Ha viszont már megvan, akkor segíthetne, ha leírnád a színét, jegyeit, illik-e egyáltalán rá egy bizonyos név. (Pl. fekete lónak hülyén nézne ki a Hópihe)
Asra, Azúr, Fáma, Dáma, Dansair(jelentése táncos. Svéd vagy norvég szó)
Ábránd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!