Mi legyen a lovardám neve?
Figyelt kérdés
Azt kérdezném hogy milyen jó lovarda neveket tudtok. Nagyon fontos lenne. A zöldalma lovarda egy kicsit gyerekes, ezt én találtam ki. Ezustpatko? Az jó név lenne?2021. szept. 10. 18:30
21/24 anonim válasza:
Hópárduc lovasiskola./lovarda. :):)
Amúgy még ezeket írogattam össze ide ehhez a kérdéshez, pár órával ezelőtt, amikor ezt a kérdést először láttam:
Hópata
Veronika
Kitti
Judit
Krisztina
Agáta
Larabella
Flora, Florencia, Fiorella, Filoména
22/24 Aimi-chan válasza:
Nevedről: xy Ranch/Lovastanya
Törtnelmi lóról:Arion lovastanya/Ranch
Kedvenc lovadról
Településről/utcáról Van egy olyan ismerősöm, akik a tanyájukat Nyár utca fiúk-nak nevezték el.
24/24 Aimi-chan válasza:
22-es vagyok. Mi a legjobb barátnőmmel kék túrát szeretnénk vezetni lóval, emiatt tanyánk nagy valószíínüséggel a Blue Horse Ranch nevet fogja kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!