Hogy barátkozzak a lovardában? Egyszerűen semmit nem tudok csinálni, senkivel nem tudok szóba állni, bővebben lent hogy miért
Ilyen minden lovardában van. A táboron kívül az oktatónak nem tisztsége, hogy a lovasok közötti viszonyokba beleszóljon. Én is oktatok és nekem is van 1-2 lovas, aki a jobbkezem, mert jól megértjük egymást és tudásban is ott van, de a nyalisokat nem szeretem. Ellentétben a váltótársammal, aki meg igen emiatt sokszor van feszültség.
Ezek nem barátságok, inkább haverság, ami legtöbbször a lovarda falain belül maradnak, illetve egymást körbenyalják instán, de ha valaki nem jár, akkor már el is van felejtve.
A legtöbb közösségben mindig ez van, van pár hangadó, meg a slepp, meg azok akiket nem kedvelnek, hiszen mindig kell valaki akitől ők különbnek tartják magukat. Ha "tápláléklánc" alján vagy, akkor vagy mész másik helyet keresni, vagy tudomásul veszed a pozíciódat és a hasonlókkal barátkozol. Max szólsz az oktatónak, hogy szeretsz itt lenni, lovagolni, de a társaság nem fogad be, de ez kétélű dolog. Lehet hogy jól sül el, de az is lehet, hogy téged kiáltanak ki fő nyaligépnek, aztán ahelyett, hogy levegőnek néznének még rád is szállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!