Félbértartás vélemények?
Én most felestartó vagyok. Én nagyon szeretem, jófej a ló tulaja. Mivel egy lovat lovagolhatsz, sokkal könnyebb összeszokni neked vele. 3 éve vagyok egy a lónak a felese és a fotókból, vidókból látszik, hogy mennyit fejlődtünk. Vele lehetőségem volt elkezdeni ugrani és tanulni, lehetnek komolyabb edzéseim. Sokkal olcsóbb, mintha saját ló lenne.
Viszont nem szólhatok bele, hogy mit egyen a ló, hogyan legyen patkolva, mennyit menjen, és én se lovagolhatok 2-nél többet egy héten, mert más is lovagolja, stb. Ez az elején nem zavart, de most már kicsit igen, mert nincs akkora felelősségem. Nem szólhatsz bele, hogy a másik hogyan lovagolja, és ez a lónak is összezavaró lehet, hogy különféle jelzéseket ad a két lovas.
Szerintem iskolalovak után nagyon jó lehetőség és váltás, rengeteget fejlődhet az ember, és belepillanthat milyen egy saját ló (ki kell hozzá menni, lepucolni, felnyergelni, ha baja van lekezelni, ha hisztizik lerendezni vele, ha sánta vagy megsérül imádkozni érte, feladatokat tanítani neki, millió nyeregalátétet és szettet venni neki stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!