Annika Schleu olimpiai lovas incidensénél hogy lehetett volna kooperációra bírni a lovat?
Az elején le akarta rázni, de aztán egy ideig együttműködő volt. Miért esett vissza a kezdeti lelkiállapotába?
Ha a lovas lány nyugodt maradt volna, végigvihették volna a versenyt?
Nem azt szeretném ha a lányt szidnánk, hanem jó lenne tudni hogy ilyen esetben mi a legjobb megoldás, a lócserén kívül.
10-es a sületlen vagyok. :) Mivel lótenyésztést tanultam, de jeleztem, hogy nem tudom a szabályokat, és nem tudtam, hogy sorsolják a lovakat, de attól még hogy nem tudom a szabályokat esetleg írhatok olyat, ami segítség lehet a kérdés megválaszolására a kérdezőnek, mivelhogy ló etológiával is foglalkoztam és foglalkozok hobby szinten, és lovagoltam is csak most szüneteltetem.
De amúgy ha sorsolják a lovakat akkor nem kéne olyan lovat beszervezni a sorsolásra amelyikkel probléma van. De abban igazad lehet hogy a japánok belovaglási módszerei eltérő lehet, és a segítség is. Szóval ez is lehet indok.
Egyébként a kérdező nem zárta ki azokat akik nincsenek tisztában az öttusa szabályaival, de mivel én tanultam egy s mást szakmailag gondoltam válaszolok, jelezve, hogy nem vagyok otthon ebben a sportágban.
A díjlovaglásban és western sportágakban vagyok inkább otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!