Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ha bemegyek a lovak közé amik...

Ha bemegyek a lovak közé amik szelídek van rá esély hogy megtámadnak?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Ja, én is láttam, van ilyen :)
2021. aug. 14. 13:57
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha nyereggel mész...
2021. aug. 16. 01:26
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
7-es: mindenképpen úgy menjen be a lovak közé, hogy valahol megáll, van a kezében több almaszelet, a lovak oda fognak menni hozzá, megszagolják, ismerkednek, és akkor kellene mindegyik lónak, amelyik odamegy, adni egy almát. Ne csinálj semmit, csak álljál egy helyben, a lovak majd odamennek, és csak ha már megismertek valamennyire, akkor kezdd el azt a tevékenységet, ami miatt be kellene menned hozzájuk.
2021. aug. 16. 10:43
 14/17 anonim válasza:
19%
Ha óvatosan közelítessz feléjük nem lesz baj <3
2021. aug. 17. 15:44
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
Igen. A magyar lovak hátrafele nyilaznak.
2021. aug. 18. 09:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

8as vagyok. Én 10-11 éves koromtól pár évig volt lehetőségem rendszeresen egyedül meglátogatni egy ménest, 10-12 lóból állt. Lovagoltunk rajtuk, de at idő többi részében kimentem hozzájuk a legelőre. Sokszor kerültem olyan helyzetbe, ahol fejberúghattak volna, de sosem történt ilyen, de egy rúgás, egy harapás sem ért sosem, mett nagyon figyeltem melyik lát szívesen maga körül és melyik nem. Volt amelyik játékból rúgott ki a fejem felé, volt vagy 10 centi a patája és az arcom közt, ilyen többször is előfordult, de egyszer sem ért hozzám egyik sem. Nem hiszem hogy véletlen lenne, pontosan tudják milyük hol van.

Nem volt velem felügyelet, így ismertem meg a viselkedésüket, és hát ismertségi szempontból (a sportban) elég nagy hátrányból, a lovak megismeréséből viszont előnnyel indultam a lovaglás útján, mert amíg mások híres lovasokat ismertek meg, a körülöttük lévő mezőnyt, én kint ültem a legelő szélén van futkostam a lovakkal.

Megengedném-e ugyanezt a gyerekemnek? Nem.

2021. aug. 18. 13:24
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Ne essünk túlzásokba, jó? Ne tegyél fel hülye kérdést. Ha szelídek nem lesz gond. Hacsak nem cigánykerekezve mész be közéjük vagy nem úgy mint egy bohóc, aki lufikat fúj és utána meg kidurran. De ahelyett hogy a telefont nyomogatnad inkább vegyek egy könyvet, sok Kóny szól erről is és tanulj inkább. És pl házit kapok a lovasedzomtol. Én azért telozok, mert én ezeket kisujjbol rázom.
2021. aug. 29. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!