Melyik bőr lovaglócsizma jó?
2 éve egy bőr decathlonos lovaglócsizmám van. Akkor 36e-ért vettem. Látszik rajta, hogy használtam már de egészen jól bírja eddig.
Viszont most elkezdtem versenyezni (díjlovaglás és díjugratás) és szeretnék venni egy újat.
Kb max 50e-ért tudtok valami jót ajánlani?
Nekem is volt onnan csizmám, az úgy 2-3 évig bírta.
Utána vettem spanyol bőrből készültet, bocsánat, hogy így fogalmazok de r.hadt jó. Igaz 90-ért vettem, nagyon bírja, mindenféle időt bír, hideget/meleget, esőt/havat.
Csak a beszállíttatása volt kicsit bonyolult dolog..
Amúgy itthon is vannak nagyon jók, sőt nem arra biztatlak, hogy egyből kintről hozz be, pláne, hogy még csak most kezded a versenyzést.
Itthon már veszel 50-ért egy jót, ami bírja pár évig, aztán csere. Kentaur és a horze jó anyagúak, megbízhatsz abban. A horzenak van ára de csak azért, mert nagyon megy rá a hype. Jó az anyaga, viszont vagy 20-assal kevesebbet ér.
Szia!
Nekem egy HKM csizmám van, igaz 80 ezer körül van, azonban véleményem szerint jobb egy magasabb összegért venni csizmát, ami sokáig jó, mintsem egy olcsóbbat kevesebb időre. Illetve ez a márka rengeteg típusú vádlira tervezett, szóval könnyű jót találni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!