Ebből lehet valamilyen problémám?
Talán még tavaly valamikor bevásároltam az egyik lovasboltban több terméket is amikor viszonylag nagy akciók voltak náluk. Lovam nem volt, viszont akkoriban úgy nézett ki, hogy lesz egy lovam. És a leendő lovamnak vásároltam be. Azóta a lovardámban az egyik lány lovát lovagolom és fizetem a bértartás felét. Viszont ennek a lónak minden felszerelése megvan így soha nem fogtam be őket.
Azon gondolkoztam, hogy eladom őket. Szinte egy komplett szettről van szó. Megnéztem most a honlapon a termékeket és láttam, hogy brutál árakon mennek. Én max a feléért vehettem őket az akcióban.
A kérdésem az lenne, hogy feltehetek pl egy nyeregalátétet 15 ezerért hirdetni úgy hogy jelenleg 20 ezer az ára, de én kb 10 ezerért vehettem. Úgy gondolom, hogy ezzel nem ártok senkinek. Hiszen a jelenlegi árakhoz képest olcsóbban kap egy új felszerelést és én is nyerek kicsit rajta.
Viszont nem tudom, hogy ennek lehet e valami következménye..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!