Ezek jó nyergek?
Isten ments. Rossz a ló hátának,meg neked sem kényelmes.
Én kentaur naxost és antarest hasznalok a lovaimra.
Több ismerősöm is használta, az egyik ismerősöm lova sérvet kapott, a másiknap hónapokig kezelték a hátát.
Ez nem indok, hogy ha rossz lenne nem gyártanák, miért lenne ez így amikor minden más dologgal kapcs is gyártanak egy csomó szart. Ja hogy ha szar miért veszik ennyien? Az ismerőseim egyikének a nagyszülő vette karácsonyi ajándéknak meglepetésnek (🤦🏻♀️) a másik meg szimplán idióta volt...
Érdekes mert nekem is használjàk ismerőseim is van aki versenyre is és nincs problémája egyikőjüknek sem a lovával.
Amúgy azért veszik ennyien mert mondd korábban is írtam nem mindenkinek vannak gazdag szülei 🙂
8 vagyok. Akit egyszerűen idiótának neveztem, okkal tettem. Választott egy új 70 ezres szintetikus szar között, illetve egy 75es használt kentaur között, ami illeszkedett a lovára. Nehogy már az 5 ezer forint döntsön. Az pedig, hogy az ismerőseid lovainak nincs tőle baja, hát úgy legyen!
Nem érvelsz logikusan.
"De attól mèg mindenkinek fontos a saját lova egészsége és nem csak a nyergen múlik!"
Mivel a nyergen is múlik, ezért szerintem arra is kell figyelni, ez ilyen összetett. Nem elég indok ahhoz, hogy minőségi nyerget keressünk a lónak. Ha pedig nincs 150-200 ezred egy használt, de jobb nyeregre ami passzol a lovadra és esetleg kibír még 10-20 évet, akkor nem kell lovat venni. Egy ilyen költség bármikor beugorhat az ablakon, akkor is például ha kiderül hogy mégiscsak szétcseszted a nyereggel a lovad hátát, vagy lesérül, táprendszeri baja lesz, esetleg elpusztul (ez esetben buktad a ló értékét). Egyszóval tudni kell mindig eltenni a lónak félre, ha gáz lenne, legyen tartalék. Ha már egy 150 ezres használt nyeregnél megakadunk akkor ne tartsunk lovat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!