Szintetikus nyergek?
Nemrég volt egy hasonló kérdés, hátha találsz benne valami hasznosat. https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__10952572-szin..
Nekem volt és szerettem, áldás volt, hogy nem kell ápolgatni. Szerintem középkategóriában ugyanolyan jók, mint a bőr nyergek. Felső kategóriában szerintem a bőr nyergeket gyártó márkákat nem veri semmi. (Alacsony árkategóriás szintetikusat viszont inkább ne, azok nagyon nem szoktak jók lenni.)
Volt egy Daslöm 5 évig, aztán inkább leselejteztem. Hobbira, könnyű lovasnak, terepezni, heti 1-2-3 alkalomra tökéletes, ha a lóra is jó. Azóta bőr nyergem van egy angol, meg egy western is.
Viszont több lovasiskolában is láttam, hogy ezeket az olcsó nyergeket nyúzzák, van ahol 7-8 éve is. Ilyenkor már többet árt, mint használ, nem arra van kitalálva, hogy 4-5-6 órát legyen napi szinten használva mindenféle súlyú lovas alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!