Két kérdés egyszerre?
Figyelt kérdés
Lovamat megcsípte egy bögöly pont a nyereg helyén,szemmel nem látszik de ha végig simítom a kezemmel lehet érezni a púpot. Addig amég el nem múlik ne lovagoljam így?
Második kérdésem hogy tudna valaki ezek a böglyök ellen hatásos spray-t amit rendelhetnék? Takarója és légymaszkja van neki de ezek ellen nem igazán hatásos.
2021. jún. 17. 12:40
1/4 anonim válasza:
Az elsőre tudok válaszolni. Nyugodtan lovagold, valószínűleg nem fogja kidörzsölni. Viszont ha azt veszed érze hogy mégis rosszabb lesz, akkor inkább csak futószár.
2/4 anonim válasza:
Szerintem 2-3 napig inkább ne lovagold nehogy rosszabb legyen neki, vagy ha szőrén felülsz rá és akkor nem érintkezik az a része veled akkor szőrén lovagolhatod. Amúgy azt hiszem, hogy lehet kapni bögöly ellen sprayt ha beírod a google ba biztos feldob valamit.
3/4 anonim válasza:
Ezek ellen a dögök ellen semmi nem jó, se az almaecet, se a petróleum, se a házi löttyök, de még a drága kencék se. De etetni is próbáltam rovar ellen, max a fokhagymapor jó, de az is kullancsra. Mindent kipróbáltunk már, egyedül a füstöt nem bírják. Ráadásul a sötétebb lovakat jobban eszik, főleg ha vizesek vagy izzadtak.
4/4 anonim válasza:
Lovagolhatod nyugodtan!
A másodikra pedig nem azt tudom mondani, hogy legyek vagy egyéb bogarak ellen szerintem mindenkinek más válik be. Annyi féle ilyen készítmény van és valakinek bejön valakinek nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!