Inkább drágább vagy olcsóbb felszereléseket vesztek a lovatoknak?
Csoportosítok az én meglátásom szerint.
Szerintem akik drága és márkás felszereléseket vesznek azok
: ~ versenyeznek aktívan
~ megtehetik vagy a szüleik megtehetik
~ menőnek érzik magukat ettől ( pedig nem ezen múlik)
~ próbálnak hosszútávra gondolkozni ( mivel általában jobban bírják a “márkásabb” cuccok )
Akik olcsóbb felszerelést vesznek:
~ Nem engedhetik meg maguknak és igazából ebből jön az is, hogy nem versenyeznek
~ Kis százalék pedig azért, mert tényleg azok a termékek tetszenek nekik és megvannak azzal is elégedve.
Mert őszintén szólva szerintem minden lovas odáig van egy spooksos nyeregalátétért. Nem feltétlenül a márka név miatt! Hanem a kinézet miatt, használhatóság es strapabíróság miatt!
Én pl szerintem középen helyezkedek el. Vannak drágább cuccaim is, de alapvetően nem engedhetem meg magamnak a legdrágább felszereléseket.
Attól függ milyen felszerelésről beszélünk.
Pl. kötőfékből tökéletes a pár ezres Decathlonos is, úgyis fogyóeszköz. Nem veszek belőle pl. 8ezer forintos Eskadront.
De nyeregből és kantárból megveszem a drága, márkásat. Volt már, hogy szétszakadt terepen az olcsó Decathlonos, mert nem minőségi bőrből készült.
Én aktív versenyzo vagyok,több lóval.
Kotofekbol otthonra persze h jo az olcsó meg apolos cuccokbol.
De nyergem szugyelo kantar heveder az antares ,kentaur és Equiline. Labvedokbol kentaur,veredus,lorenzini. Winderen nyeregemelo. Ilyenek,azért mert egyrészt sokkal jobb minőség sokkal többet bírnak,a lefontosabb hogy természetesen a lo az első és ezek a legmegfelelőbbek számára. Muszáj hogy a lovaim jo formában legyenek ha élvonalba akarok kerülni /maradni,ezért tudom h sokan le fognak szolni,h felesleges a sok draga cucc,csak ugye nem mindenki hobbiból csinalja és ha már ennyi pénz ugye benne van,a lovakat minnel jobban kell tartani és minden meg kell kapniuk amire szükségük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!