Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Inkább drágább vagy olcsóbb...

Inkább drágább vagy olcsóbb felszereléseket vesztek a lovatoknak?

Figyelt kérdés
Megéri ilyen márkás cuccokat venni mint pl spooks vagy ilyenek, vagy inkább olcsóbb decathlonos vagy kevésbé drágább márkákat? És én most nem az olcsó nyeregre gondolok ami tönkreteszi a ló hátát,hanem decathlonos nyeregali, lábvédők, meg van a decathlonaban egy 12000ft os kantár az jó?

2021. máj. 23. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Szőrén kell megülni a lovat, íjjal a kézben
2021. máj. 23. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Csoportosítok az én meglátásom szerint.

Szerintem akik drága és márkás felszereléseket vesznek azok

: ~ versenyeznek aktívan

~ megtehetik vagy a szüleik megtehetik

~ menőnek érzik magukat ettől ( pedig nem ezen múlik)

~ próbálnak hosszútávra gondolkozni ( mivel általában jobban bírják a “márkásabb” cuccok )

Akik olcsóbb felszerelést vesznek:

~ Nem engedhetik meg maguknak és igazából ebből jön az is, hogy nem versenyeznek

~ Kis százalék pedig azért, mert tényleg azok a termékek tetszenek nekik és megvannak azzal is elégedve.

Mert őszintén szólva szerintem minden lovas odáig van egy spooksos nyeregalátétért. Nem feltétlenül a márka név miatt! Hanem a kinézet miatt, használhatóság es strapabíróság miatt!

Én pl szerintem középen helyezkedek el. Vannak drágább cuccaim is, de alapvetően nem engedhetem meg magamnak a legdrágább felszereléseket.

2021. máj. 23. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen felszerelésről beszélünk.

Pl. kötőfékből tökéletes a pár ezres Decathlonos is, úgyis fogyóeszköz. Nem veszek belőle pl. 8ezer forintos Eskadront.

De nyeregből és kantárból megveszem a drága, márkásat. Volt már, hogy szétszakadt terepen az olcsó Decathlonos, mert nem minőségi bőrből készült.

2021. máj. 24. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én aktív versenyzo vagyok,több lóval.

Kotofekbol otthonra persze h jo az olcsó meg apolos cuccokbol.

De nyergem szugyelo kantar heveder az antares ,kentaur és Equiline. Labvedokbol kentaur,veredus,lorenzini. Winderen nyeregemelo. Ilyenek,azért mert egyrészt sokkal jobb minőség sokkal többet bírnak,a lefontosabb hogy természetesen a lo az első és ezek a legmegfelelőbbek számára. Muszáj hogy a lovaim jo formában legyenek ha élvonalba akarok kerülni /maradni,ezért tudom h sokan le fognak szolni,h felesleges a sok draga cucc,csak ugye nem mindenki hobbiból csinalja és ha már ennyi pénz ugye benne van,a lovakat minnel jobban kell tartani és minden meg kell kapniuk amire szükségük van

2021. máj. 24. 22:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont nem téged kéne ezért leszólni négyes. Mert nálad legalább van ennek az egésznek értelme. Legalábbis én teljesen megértem az álláspontod.
2021. máj. 24. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Koszonom orulok hogy vam aki jol fogja fel,és nem csak azt mondja ra hogy”menozik”
2021. máj. 24. 23:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, én mind2 álláspontot megértek, nyilván aki nem versenyzik az nem fog több 10 vagy 100 ezres cuccokat venni mert nincs rá szüksége vagy nem éri meg,viszont aki versenyzik nem fog olcsó nyerget venni a decathlonban meg kantárt. :)
2021. máj. 25. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
a dechatlonos kantár hobbi szinten jó. csak annyi a baja, hogy nem olyan hosszú ideig bírja
2021. máj. 25. 19:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Elmegy. Én mindig azt vetetem meg, ami megtetszik. Ha az 22ezer forintos lovagló nadrág akkor annyi. Úgyhogy csak drága és márkás cuccaim vannak a kívánnak meg nekem, mert azok a legszebbek
2021. aug. 30. 02:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kívánnak hanem lovamnak. Elírtam bocsi
2021. aug. 30. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!