Valaki járt már a nyíregyházi harman lovas sport egyesületben? Vélemény?
Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 11:50
1/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces, menjel mást boldogits a humorral
2021. máj. 7. 13:03
3/10 anonim válasza:
Vivi néha felrakja, hogy lovagol, de szerintem most nem nagyon van oktatás. 2-3 éve még jártak szlv versenyekre, de eltűntek.
6/10 anonim válasza:
#6 ő az a csajkó akinek minden héten új apja meg palija van? Nem sok jót hallani róla..
7/10 anonim válasza:
Nem hinném, mert férje van, pontosítok a férje Harman, ő Harmanné Rékási Vivien, azt nézem, hogy lesz lovastáboruk. Múltkor egy ismerős mondta, hogy mostanában nem nagyon volt oktatás, meg eső után napokig gáz a pálya. Én nem voltam még kint náluk, mondom, régebben elég nagy élet volt, egész ügyes lovasokkal, de mostanában nagy a csend.
8/10 anonim válasza:
Tyű, akkor el kell látogatnom Nyíregyre. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Micsoda mocskok vagytok, szégyelljetek magatokat, azt se tudjatok hogy ki ez, és így beszéltek rola
2021. máj. 7. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!