Melyik szinkronúszó egyesület a jobb: BVSC és az Aqua SE Budapesten és miért? ( BVSC, Aqua SE stb? ) Közelség miatt a BVSC és az Aqua SE jönne szóba, vagy nyitott vagyok másra is
Itt fent van az összes szinkronúszó egyesület. Mi lenne nálatok a cél, versenyek vagy hobbi? Ha nem kimondottan a versenyzés én nem mondanám a BVSC-t. Náluk nagyon komolyan veszik, több versenyen is láttam őket. Az eredményeik nagyon jók, de én nem értek egyet minden módszerükkel, néha nem a leggyerekbarátabb. Az Aqua-nak az edzői a válogatott mellett is edzők, náluk is vannak eredmények, őket még soha nem láttam 1-1 gyerekkel ordítani a versenyen hozott teljesítményért... Nem akarok egyik ellen sem beszélni, amelyik nektek a szimpatikusabb közelebb van... Mindenféleképpen nézzétek meg az edzéseket, ha van rá lehetőség. Neked és a lányodnak is segítség lesz a döntésben. Láthatjátok az edzőket "munka" közben és a közösséget is. Mert ugye az is fontos, hogy kik lesznek a csapattársak. A szövetség honlapján/ facebookon ha olvasgatsz, láthatod az eredményeket, honnan mennyi versenyző lett behívva a válogatottba... Versenyekről is sok kép/ videó van kint (Szőke Zsuzsánál is). Vagy karácsony alkalmából egyes klubbok is küldtek be videót és azok nagyjából betekintést engednek a csapatra vagy egy részére... Gondoljátok át és nézzétek meg a szimpatikusakat.
Igazából mindkettő Egyesületnél érdeklődtem.
Az Aqua azért volt szimpatikusabb,mert részletesebb tájékoztatót kaptam.
Elvileg ott azt mondták hogy ezt nem lehet hobbi szinten művelni.
A BVSC-nél persze vonzóak az eredmények, de kemény munka lehet/ van mögötte. Belehajszolni nem szeretném a kislányomat.
Valóban jó lenne látni 1-1 edzést,mert meghatározó lehet a csapat. Ez valóban nagyon jó ötlet.
Köszönöm az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!