Mi a teendő tereplovaglás utáni izomláz esetén?
Régen voltam kint a lovammal és hosszabbra sikerült a terep. Hazafelé szépen leléptettem majd bevittem az istállóba. Reggelre lemerevedett, kivittük a karámba. Bekentem a lábait majd lépés-ügetésben átmozgattam. Most már sokkal könnyebben mozog. Eddig nem volt ilyen problémám.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel tudnék még javítani az állapotán illetve hány napig tart az izomláz lovaknál?
Köszönöm!
Nyújtó gyakorlatokkal. Pl. Megfogod a melső lábát és a hasa felé húzod. Majd átmaszírozod. Nem tudom elmagyarázni. Megfogod a fejét mint mikor a kantárt tennéd fel és a nyakát balra majd jobbra a teste felé húzod óvatosan és utána átmaszírozod.
Amúgy mondanám hogy hívj egy ló akupunkturahoz értő szakembert de az drága lenne ők is tudnának lazítani rajta mind fizikálisan mind lelkileg.
Köszönöm!
Mozgattam, maszíroztam, nyújtottam.
Kedve teljesen jó, kocogott is.
Hány napig állhat fenn izomlaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!