Tönkretesznek. Mit tegyek?
Egy jólmenő lovardát vezetek, (vezetnék) egy volt bértartóm, aki sunyi módon elvitte a lovát (mondván biztos bántanám ha egy hétel előtte szólna), majd visszajött párszor, mint aki a barátom, most (vagy már akkor is) azt terjeszti, Nálam éheznek a lovak, nem megfelelő a bánásmód stb. Nyugodt szívvel merem kijelenteni, arany élete van itt a lovaknak. Nem vinném bele a magánéletet, de a testvére akart tőlem valamit, elutasítottam, gondolom innen a bosszúállás, mert nagyon befolyásolható a lány, egy kis depresszióval spékelve.
Mit csináljak, hogy leálljon ezzel? Mivel "beteg" egyszerűen ötletem sincsen.
Feljelented jó hírnév megsértéséért és a feljelentésről készült fotót kiteszed a weboldaladra, fb-oldaladra, stb.
Próbálhatsz vele beszélni is, de gondolom esélytelen.
A lovak állapotáról, helyéről remélem vannak fotók és vannak, akik melletted tanuskodnának ha bizonyításra kerül a sor.
Szia!
Nagyon sajnálom a történteket! :(
Sajnos nem vagyok jártas a dologban, de én úgy gondolom, hogy ez már a feljelentés kategória!
Sok sikert.
Ez inkább "Emberek" témakör.
Üzletrontás, rágalmazás, vannak erre jogi kategóriák.
De a nyilvánosságot javaslom inkább. Nyugodtan mehet erről Facebook-poszt, akár videó is, amiben reagálsz a hírekre, vagy körbejárod a lovardát, bemutatod a dolgokat. Nem is kell szóba hozni feltétlen a rágalmakat, csak bemutatod ismeretterjesztő, érdekesség jelleggel, hogy nálad minden milyen szépen és jól megy, és beszélsz közben szakmai dolgokról.
Lényeg, hogy ha a nyilvánosságot bevonod, maradj nyugodt, de tényszerű. Hazudik az illető? Igen. Neked van igazad? Igen. Akkor nincs mitől félned.
Én meg azt gondolom, hogy mindenki olyan butaságokat beszél amiket akar. Saját magát járatja le. A saját szavahihetőségét és presztízsét játssza el.
Különben is hihetetlennek tűnik, hogy egyetlen alaptalan véleménynek akkora hatása lenne hogy tömegesen forduljanak el tőled. Vagy valami híresség?
Mutasd be, hogy téved. Készíts weboldalt (vagy facebook csoportot). Tölts fel képeket. Szólítsd meg a többi partneredet, hogy írjanak véleményt.
7-es vagyok.
Bírom megint ezt a lepontozósdit már megint... Lényegében azt tanácsoltam mint az előttem szóló (bár amikor elkezdtem írni akkor még nem volt ott a hozzászólása). Ő 100%, én 27%.
#8: Pontosan az a probléma, hogy van ilyen büntetőjogi kategória, hogy rágalmazás. Inkább legyen gondolat-, meg szólásszabadság. Aki meg hazudozik azt körbe kell röhögni. Az erkölcsöt meg soha nem szabad a jogból levezetni. Szegregáció, Zsidó törvények, stb mind-mind jogszerű volt. Az embereket meg nem kell maguktól megvédeni. Nem jó az az érvelés, hogy nem szabad hazudni, mert az emberek hülyék és elhiszik. Sőt, lusták és nem szeretnek megalapozott döntéseket hozni. Hát akkor az az ő bajuk, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!