Díjlovaglásnál a zenét szabadon választhatják vagy van valamilyen szabályzat a zenére vonatkozólag?
Nem is választanám Zámbó Jimmy-t! Nem szeretem az ilyen stílusú dalokat, a lagzisakat sem, se a cigány zenét, se a tuc-tuc zenét, se a hardrock vagy underground és van még egy két zenei stílus amit nem szeretek, ugyanis igen tág a zenei kategória stílust illetően, úgyhogy légyszi kíméljetek már meg a troll válaszoktól. Oké tudom jó pofán hangzik de nekem ez irreleváns információ volt.
Úgy értettem a kérdést kedves 1-es, hogy szabadon választhatják a meg adott zenemű szabályainak megfelelően, vagy minden versenyzőnek a bírók adják a zeneművet?
Hát ha ez releváns, itt Olaszországban nem nagyon van szabály. Általában úgy csináljuk, hogy megvan a freestyle kűr, felvesszük videóra, elküldjük egy speciális cégnek, akik ezzel foglalkoznak, adunk valami irányvonalat a stílusra vonatkozóan, egy-egy előadót (pl mi Queen-t akarunk), onnan ők megcsinálják, a ló lépteihez igazgatják, oda-vissza küldözgetjük, változtatunk, ha tetszik, fizetünk.
De ha magad csinálod, érdemes a ló lépéseinek a ritmusára választani, mintha a patái dobbannának. Pl nem mindegy, hogy egy shetty üget, vagy egy hosszúlábú sportló :)
Oh ez érdekes amit írtál Olaszországról.
Igen nem mindegy, hogy milyen ló, de pl. ezt sem tudtam, hogy a kiválasztott zenét alakítják a zenés kűrhöz.
Azt tudom, hogy pl. Amerikába bármilyen versenyen csak nagy díjlovagló négyszögben versenyeznek a versenyzők, de Magyarországon mezei versenyen a kis díjlovagló négyszögben versenyeznek és a nagy díjlovagló négyszög nagyobb versenyeknél van.
Ott, hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!