Nyíregyházán tudtok jó lovardát?
Egyáltalán nincs olyan hely,ahol meg is tudsz tanulni lovagolni. Nincs egy Jó oktató sem Nyíregyházán. Illetve Csuka Balázs jó edző,de gondolom nem hozzá jártál ha kezdő vagy. Illetve a Timpexet nagy ívben el kell kerülni,ha csak nem akarsz folyamatosan becsicskulva dolgozni az öregnek. Én Debrecenbe járok át,bár én versenyzem már.
A legfontosabb hogy milyen szinten vagy,és mik a céljaid?
Őszintén meg sosem hallottam a speker rol.
Majd utananezek.
Csuka balazs egyébként jo szakmailag. Nyilván kinek mi passzol,csak arra mondtam hogy jo edző,hogy o tud tanítani,felkészíteni versenyezni.
Nyilván ha szeretnel megtanulni normálisan lovagolni esetleg versenyezni.
O nem vállal nagyon kezdoket,arra van Robi.
Rev-re felkészít már.
Ilyeneket hogy fedeles lovarda,caballus kerüld.. iskolalovagoltatas,de a fedeles a legrosszabb.. rengeteg evet eltöltöttem ott,és kb a vagtaig tanultam,de nyilván nem stabilan,és fogalmam sem volt rol ahogy hogy kell egy lovat helyesen lovagolni. Nyilván most is “kezdo” vagyok ahhoz képest hogy mennyire komoly versenyzők vannak itthon is,de nyilván más egy iskolalovas,meg egy ifi.
Guidoban nincs jó oktató,sem ló.
Tiszavasvariban eleinte jol lehet tanulni,de ott sem szakképzett az oktató. Fiatal,és nincs sok tapasztalata meg,de ha választani kell akkor inkább oda járj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!