Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nyíregyházán tudtok jó lovardát?

Nyíregyházán tudtok jó lovardát?

Figyelt kérdés
Ahol kulturált környezet, figyelmes oktató, rendes iskolalovak vannak. Timpex/pagony-t ne írjátok mert azzal már megjártam, az oktató szörnyű volt. Olyan választ kérnék akinek tapasztalata is van, mert aki csak hallott rola hogy jó az sajnos semmit nem jelent, a timpexbe is pont azért mentem mert hallottam jókat rola de nem így van

2021. ápr. 23. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs olyan hely,ahol meg is tudsz tanulni lovagolni. Nincs egy Jó oktató sem Nyíregyházán. Illetve Csuka Balázs jó edző,de gondolom nem hozzá jártál ha kezdő vagy. Illetve a Timpexet nagy ívben el kell kerülni,ha csak nem akarsz folyamatosan becsicskulva dolgozni az öregnek. Én Debrecenbe járok át,bár én versenyzem már.

A legfontosabb hogy milyen szinten vagy,és mik a céljaid?

2021. ápr. 23. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:
17/L vagyok, 6 éves korom óta lovagolok, biztosan megy minden jármód, jaroiskola, ugratást 50cm ig tudok stabilan. Írtad, hogy timpexet elkerülni, hát igen már én is megtapasztaltam hogy miért. Csuka Balázsról, tudsz bovebben írni, valamint a Speker lovasklubrol tudsz valamit hogy az milyen?
2021. ápr. 23. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Őszintén meg sosem hallottam a speker rol.

Majd utananezek.

Csuka balazs egyébként jo szakmailag. Nyilván kinek mi passzol,csak arra mondtam hogy jo edző,hogy o tud tanítani,felkészíteni versenyezni.

Nyilván ha szeretnel megtanulni normálisan lovagolni esetleg versenyezni.

O nem vállal nagyon kezdoket,arra van Robi.

Rev-re felkészít már.

Ilyeneket hogy fedeles lovarda,caballus kerüld.. iskolalovagoltatas,de a fedeles a legrosszabb.. rengeteg evet eltöltöttem ott,és kb a vagtaig tanultam,de nyilván nem stabilan,és fogalmam sem volt rol ahogy hogy kell egy lovat helyesen lovagolni. Nyilván most is “kezdo” vagyok ahhoz képest hogy mennyire komoly versenyzők vannak itthon is,de nyilván más egy iskolalovas,meg egy ifi.

2021. ápr. 24. 01:16
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Tiszavasvári lovasklub vagy Guido
2021. ápr. 25. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Guidoban nincs jó oktató,sem ló.

Tiszavasvariban eleinte jol lehet tanulni,de ott sem szakképzett az oktató. Fiatal,és nincs sok tapasztalata meg,de ha választani kell akkor inkább oda járj ki.

2021. ápr. 25. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Fedeles lovarda Tiszavasvári utca, illetve Oroson is van egy horgásztó az Erdélyi major és ott is van egy jó lovarda a tó mellett ott szokták vinni a lovasokat terepre is.
2021. máj. 8. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!