Ügetésnél mindig kikezdi a fenekem a lovaglás, mit lehet tenni?
Még nem nyeregben lovaglok, bocsánat ezt elfelejtettem írni. Mèg kezdő vagyok, nemrég kezdtem a lovaglást.
Köszönöm az eddigi válaszokat
Mibe, hogy ülsz a lovon? Voltige hevederben (kapaszkodós)? Van alattad vastagabb alátét? Lovaglógatyában lovagolsz? Milyen a ló háta? A csontosabb lovon fáj a a létezés, akármit csinálsz. Nálunk is van egy furioso kanca, hát inkább nem ülnék rá szőrén, de nagyon voltigeban se, mert brutálisan tör, pedig nem egy csonit ló.
Nyeregben más amúgy.
6-os
Nem Csontos a ló. Sima nadrágban szoktam ami nyúlik , szóval nem farmer. Nem lovaglo nadrag sajnos.
Voltige heveder van, es alatét is, de nem túl vastag.
Kezdeni intelligens helyeken nyeregben kezdik. Szőrén tanítani valakit, az a mélyvízbe dobás esete, ami lovaglásnál ostobaság, felelőtlenség, hülyeség - főleg a lóval szemben, akinek a testi és lelki jólétét mindenki fontosnak hazudja, hát látszik, mennyire az.
Hagyd ott őket a ...ba.
Szerezz be egy lovaglónadrágot. Attól nem lesz problémája a hátsódnak.
8-as intelligens helyeken pont hogy nyereg nélkül futószárazással kezdenek, maximum tesznek egy nyeregtakarót rá és voltizs hevedert, azért hogy megtanulja az egyensúlyt.
9-es
Én is így gondolom helyesnek, hogy először nyereg nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!