Mindenki megtud tanulni lovagolni?
Ma volt első lovagló órám. A lépés teljesen jól megy, biztonságban érzem magam.
Tanügetés az eléggé nehéz, és nem tudom elképzelni, hogy mikor fogok tudni teljesen egyensúlyozni.
L/23
Én az első órán nem is ügethettem, mert órát tartott közben. Engem 2 hónap után elengettem futószárról, de ez mindenkinek változó. Aztán jött egy pofon (a ló amin ültem megvadult, mert egy másik hergelte)és engem hibáztatt ak emiatt. Aztán visszakerültem a rajthoz. De ez mindenkinél változó.És november óta csak ügetek. De ez mindenkinek változó.
Egy tipp a tanügetéshez:a vádliddal a dérdeddel és a comboddal szorísd a lovat. Lazízsd el a derekad(próbáld követni a mozgását)és dőlj egy kicsit hátrébb, hogy ne pattog a nyeregben. A kengyelnékülibem nem tudok segíteni, mert az nekem se megy jól😅.
"Egy tipp a tanügetéshez:a vádliddal a dérdeddel és a comboddal szorísd a lovat. Lazízsd el a derekad(próbáld követni a mozgását)és dőlj egy kicsit hátrébb, hogy ne pattog a nyeregben."
Na, ezek a rossz tippek. Ezek fedik el az ügetéskiülésnemtudását. Szorítsd, kövesd a mozgását, dőlj hátra. És már valóban nem is pattog . Csak éppen nem ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!