Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A lovaitoknak van valamilyen...

A lovaitoknak van valamilyen rossz szokása?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 10:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A miénk, ha rossz napja van képes megharapni...egyszer mikor takarítottam a patáját hátbaharapott, de amúgy nagyon tündéri paci, és imádom :)
2010. aug. 19. 13:11
 12/18 anonim ***** válasza:

van h rájön az 5 perc lovaglás közben, olyanokat bakol meg ugrál, hogy csak lesek :D

megijed a fingjától:P lovaglás közben is!

szeret csócsálni

vannak napok amikor utál, olyankor hátatfordít nekem és nemegyszer képenfingott:P

amúgy tündéri sárga kanca:D

2010. aug. 19. 21:57
 13/18 anonim válasza:
az én lovaim rágják a fát, így azegész akrámot megeszik..tehát havonta egyszer ecettel kell lefesteni az egészet:'D
2010. aug. 24. 23:36
 14/18 anonim válasza:

Nekem sincs sajnos lovam, de amelyik lovon lovagolok, annak is vannak rossz szokásai. Időnként elkezd sunyítani és csipkedni akar. Volt már (mikor még csikó volt), pucoltam a patáját és beleharapott a fenekembe XD . Lovagláskor pedig, ha akar, akkor beüget és ha engedi a lovasa, akkor be is vágtázik (persze én sosem hagyom neki, mert akkor megszokja, hogy azt csinál, amit akar). Így igen sokszor vissza kell fogni, de majd csak megszokja már :)

Szép napot!

2010. aug. 26. 12:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát igen, a folyton evés, ragas... Ugy hivom a mieinket, h ragcsalok :p Amugy ecet helyett ajanlom, h faradt-olajjal kend be, s azt csak egyszer kell. Vagy huzzal drotot ott, ahol rágná.

Tehat, rossz szokasok:

1 Allandoan enne, ragna ugy is szoktam becézni, h szargyár őket, enyhe cinizmussal.

2 Nem, hogy allandoan enne, hanem ugy csinal, mintha egy hete nem adtam volna enni, folyton muszaly beleharapjon mindenbe, pedig fel oraja evett..

3 Turelmetlen. El akarom oldani, hogy vigyem le a patakra pl itatni, de ő mar ugy akar menni, hogy nem tudom emmiatt oldani el, s nem képes felfogni, hogy minel nyüvesebb, annal késob tudunk elindulni (s ez csak egy pelda)

4 Nalunkfele ahogy mondanák: züheteg. Na de ne kérjétek, hogy elmagyarazzam :)) Ezt ha magyar vagy, akkor a hangzasabol kell tudd, hogy mit jelenthet.

5 Makacs néha. Nem lehet belehajtani néha egy-egy gödörbe, hogy ne boruljon fel vontatmány, mert ő irtozik mindentol. (Egyszer fel is borultunk egy szénasszekérrel emmiatt)

6 Apropooo! Igen, az ut mellett levő kövektol, nagy jarmuvektol (kamionok pl) ugy fel, hogy kész kihivas az uton tartani ilyenkor. Utjaba kerulo kábelnek azt hiszi, kigyo.. Irtozik mindentol.

De sok ezek kozul valoszinu, hogy azért van, mert nincsenek nagyon jarva a lovak, lehet kinonek amugy.

Ezeket leszamitva szeretem oket, csak néha nagyon felmérgesitenek.

2010. aug. 26. 15:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. Mi a gond a lo kolbásszal, lo szalamival? Ugyanolyan szalami, mint a juhbol keszult pl. Sőt! Pl a miccsbe jár is asszem lohus, de nem vagyok biztos benne.
2010. aug. 26. 15:48
 17/18 anonim válasza:

annyi a gond h nem zabáljuk fel azt amivel foglalkozni szeretünk

nem tom neked mi az az élőlény amit legjobban szertsz, de mit szólnál ha bedarálva megetetnék veled?

2010. aug. 28. 15:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedvencem a tehén, és szeretem is a marhahust :D Jo, sajat lovadat értem, hogy nem jön, h megedd, de ugy általaban mért nem lehet...ez talány?
2010. aug. 29. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!