Répától lehet baja a lónak?
Figyelt kérdés
Nem akarok semmi rosszat a lónak, és tudom, hogy a legtöbbjük imádja a répát meg az almát. De már hallottam olyan esetről, hogy egy póni fuldokolni kezdett a feldarabolt répától.. ès ezért kérdezem.
Meg hogy edzés előtt kb fél órával kaphat répát? Vagy inkább edzés után?
2021. febr. 19. 16:52
2/5 anonim válasza:
ha nem a seggébe dugod akkor semmi baj
3/5 anonim válasza:
Az egyik ló, amivel dolgozok kólikázik a répától. Nem azt mondom, hogy 1-2 karika árt, de inkább nem adok neki. Nálunk a lovardában le vannak tiltva a lovasok a lovak etetéséről. Múltkor 10 almát akartak adni, mondtuk, hogy tegyék a közösbe, az abrakoláskor mindenki kap, de csak 1et, a túl sok alma pl rámegy a patára.
4/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a ló tulajdonosát, hogy adhatsz-e neki. Bizonyos lovaknak nagyon érzékeny a gyomra, nem tesz jót nekik, ha össze-vissza kapnak kaját.
Ha megengedik akkor is inkább edzés után, mint előtte
5/5 anonim válasza:
Karikázni felesleges, egyben kínáld (ujjadra vigyázz) és ha nem a tied a ló, kérdezd meg előtte mindenképpen. De azért répától szokott a legkevésbé baj lenni (gondolom nem 20 kilót adsz egyszerre) én mindig vittem nekik, és sehol se tiltották (lovak viszont imádják) az enyém fél vödörrel kap amikor megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!