Véres a nyuszim pisije vagy ez a répától van?
Figyelt kérdés
Ma nem evett répát, csak tegnap meg tegnapelőtt, ezért a tegnapi narancssárga vizeletet betudtam a répának. Bár csak 2 karikát evett. Ma is ilyen volt. Legalábbis az egyik nyuszié, a másiké normális, sárga. Neki még mindig a répától van? Normális hogy 2 nap után is elszínezi a répa, még ha csak ilyen keveset is evett?2015. máj. 17. 19:12
1/4 Vanessza0000 válasza:
Hat nekünk meg nem volt ilyen , en a helyedben biztos megkerdeznem az allatorvost, mert nekünk a repatol nem lett veres a vizelete!! Szerintem sürgős lehet, de tenyleg nem talalkoztam vele. Ha az enyem lenne es biztos aggodnek!
2/4 A kérdező kommentje:
A répától nem véres, hanem elszíneződik, narancsos-pirosas lesz. Ahogy pl. a céklától is stb. Ez teljesen normális, a legtöbb nyúlnál így van, lehet a tiednél pont nem. Viszont azt nem tudom, mennyire normális hogy 3 napja evett utoljára répát, és még mindig ilyen. Ezért kezdem azt hinni, hogy ez most nem a répa miatt van, hanem véres lehet.. De ezenkívül semmi baja, ugrál, eszik, iszik stb. Aggódok érte és elvinném állatorvoshoz, de a szüleim szerint semmi baja, megint csak a répa..
2015. máj. 18. 20:07
3/4 Vanessza0000 válasza:
Szerintem vidd el minel hamarabb akrki akarmit mond, a nagyon fontos hogy a nyuszi rendben legyen , en meg a kissebb dolgoknal is elviszem csak hogy megnyugodjak hogy minden rendbe.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, elvinném.
2015. máj. 18. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!