Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miből tudhatom, hogy a nyuszim...

Miből tudhatom, hogy a nyuszim jól érzi magát és egészséges?

Figyelt kérdés
Van egy nyuszim, nem olyan rég kaptam. Szerintem jó helyet csináltam neki. De mivel ugye nem igazán csinálnak a nyulak semmit, fogalmam sincs, most jó-e neki. A kutyámon legalább látom, ha örül. A nyuszin ezt honnan tudhatom? Van amúgy egy háza, be van zárva oda, de ki szoktam engedni minden nap egy kicsit az egész kertbe futkosni, de van olyan is, hogy nem akar kijönni a ketrecéből.
2015. máj. 1. 20:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Úgy lehet meglátni, hogy amikor közelítesz a ketrechez izgatottan odaugrik az ajtóhoz, legalábbis nálam ezt csinálják. Mind megmoccan, felugranak, várják hogy ők következzenek, amikor benyúlok például a bakhoz, adom az abrakot, megszaglászik, megsimogatom, hasra vágja magát, élvezi.
2015. máj. 1. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!