Ha a ferde kengyelgumi befele billen akkor az melyik helytelen lábtartásra jó?
Szia! Neme teljesen érthető számomra a kérdésed, kicsit mintha össze vissza fogalmaznál, ha tudod, pontosíts...
Sokáig volt az a gondom, hogy elmondták véletlen se álljon kifelé a lábfejem, akkor már inkább befelé álljon. Így tettem, a lábfejem párhuzamos volt a ló oldalával, nem ferde kengyellel lovagoltam, a bokám kényelmetlen helyzetbe került, egy idő után megszoktam és fájni isk ezdett hosszútávon a bokám. Másik edzőhöz kerültem, aki németországban tanult jórészt lovagolni, illetve voltam még egy híresebbb magyar edzőnél, és mindketten azt mondták, hogy a lábnak enyhén kifelé kell néznie, hogy jobban oda lehessen zárni a vádlit. Hónapokban telt mire folyamatos, tudatos figyeléssel leszoktam a bokám 'görbítéséről', és mostmár nem is fáj. Remélem valamit segítettem, nem tudom pontosan mit takar a kérdésed...
A ferde kengyelgumi befele nézzen/lejtsen, de vigyázz, van hogy fordítva van feltéve a kengyelszíjra. Na az szívás, mert a kengyelszíj meg belülről kifele csavarodjon. Előfordul hogy egy-egy tisztítás után nem a helyére kerül a kengyel, előfordulhat bárkivel, lehet ez zavart össze.
Csak egy észrevétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!