A lónyerítés vagy a kutya ugatás a hangosabb?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 22:49
A kérdező szavazást indított:
Lónyerítés
Kutya ugatás
Kb egyforma hangos
41 szavazat
2/7 anonim válasza:
A ló hangosabb, de a kutya sokkal idegesítőbb hangot ad.
3/7 anonim válasza:
1-es vagyok:Ha a kutyaugatást nézzük a lónyerítéssel szemben,akkor a ló.Viszont ha a lónyerítést vesszük a kutyavonításhoz,akkor szerintem egyforma hangos,de talán ilyen esetben a kutya hangosabb is lehet.
4/7 anonim válasza:
A kutyáknak az egyik fő kommunikációs eszköze a hang, a vonyítás például nagyon-nagyon messzire elhallatszik. Úgyhogy szerintem az hangosabb is.
Viszont, ha az állat mellett állsz akkor a nyerítés tűnik rosszabbnak, annak magasabb is a hangja, idegesítőbb.
5/7 anonim válasza:
Sok kutya valóban nem olyan hangos, de néhány fajta lekörözi a lovat, pl mudi, de a beagle is kifejezetten van olyan hangos mint egy ló.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is a ló nyerítés a hangosabb, de számomra a kutya ugatás sokkal sokkal zavaróbb és idegesítőbb
7/7 anonim válasza:
Ló, hangosabb!
Tanyasi vagyok, van Ló és kutya is onnan tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!