Mitől lesz a kutyáknak ilyen hülye vinnyogó, sikító ugatása?
Figyelt kérdés
Sokszor hallok kutyákat ilyen nagyon hülye sípoló sikító hanggal ugatni.
Ez miért van? Kicsit mintha valami baj lenne a hangszálaikkal vagy a torkukkal vagy én nem tudom. Ez lehet azért mert túl kicsinek csibészelték őket és kölyök korba megerőltették a hangszálaikat?
Itt van pár videó hogy mire gondolok:
(itt a zene miatt rosszabbul hallani de 50 mp-nél, és 2 percnél van az ugatás.)
2021. jan. 5. 18:13
2/15 anonim válasza:
Az en kutyamnak akkor van ilyen hangja, ha sunit ugat a kertben,maskor setaknal vagy bent a hazban soha (nagyobb testu keverek, tehat alapbol nem magas hangon ugat).Szerintem ennek nincs koze a hangszal megeroltetesehez, foleg mivel az egyebkent hamar regeneralodik, ha ugy van.
3/15 anonim válasza:
Az enyem akkor ugat vekonyabb hangon, ha nagyon izgatott, lehet itt is ez van. Ha állandóan, csak igy képesek ugatni, arra nem tudom valaszt.
4/15 anonim válasza:
Az enyém akkor ugat ilyen hangon, ha egyet pittyen a kapucsengő, tehát családtag jön!
5/15 anonim válasza:
Izgatott ugatás. Menne előre, tele van energiával, feszültséggel, ezért ugat ilyen vékony hangon. Az én kutyám akkor csinálja ezt, amikor készülünk futni.
6/15 anonim válasza:
Az èn mudim mindig igy ugat. Pusztàn azèrt, mert mudi. ❤️
8/15 anonim válasza:
Belgám ugat így, mikor izgatott. Alapból sincsen mély hangja, mivel herehibás
9/15 anonim válasza:
En imàdom a mudim hangjàt. Mindenhol fel lehet ismerni :)
10/15 anonim válasza:
Ez nem ugatás, ez egy vicc, frászt kapnék, ha így "ugatna" a kutyám, ez az igazi ugatás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!