Ki hány éve, milyen rendszeresen lovagol és milyen szinten van?
És szerintetek aki kb. 6 éve heti rendszerességgel lovagol milyen szinten kellene lennie?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nincs olyan, hogy "kellene".
Lovagolj a saját örömödre.
Ha sima lovagolásról beszélünk nem nagyon vannak szintek, az ember fejlődik benne, de nincsenek kiugróan nagy lépcsőfokok. 18 éve lovagolok, még gyerekként tanultam, az én szintemet egy totál kezdő eléri 1-2 év alatt, mert az átlag lovaglást el lehet annyi idő alatt és kész. Az autóvezetőkből sem lesz F1 pilóta, csak mert 20 éve vezetnek.
Ha versenyzésről beszélünk az más, ott vannak szintek, de azt itt senki nem tudja megmondani mit tudsz 6 év után, hanem az oktatód.
15+ éve lovagolok
Szintet nem tudok mondani :D Sok mindentől függ ez. Fejlődni mindig lehet, de nekem már bőven nem okoz gondot pl. egy fiatal ló ellovaglása.
Kb. 9 éve lovagolok, nem versenyzem, mert nincs lovam. Ha lenne, márversenyeznék ugróban.
Egy barátom kb. 2 éve kezdte, és már 1 hónapja versenyez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!