Ha szeretnék elkezdeni komolyabban díjugratásban versenyezni hogyan kezdjek neki?
Minek pontoztatok le, csak bemásoltam az egyik, már feltett kérdését :-D
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__10850765-15-m..
#2 voltam :-D
Kedves kettes ! Talán azért mert hülyeséget beszélsz és irritáló már, hogy egy rohadt kérdést nem lehet itt feltenni, mert mindenkiben csak azt látjátok, hogy az a hülye kamu kérdéses kislány írogat. Képzeld vannak olyanok is akik csak egy kérdést szeretnének itt feltenni és arra választ kapni, de erre te meg jónéhányan az összesbe beleugattok! Ez már nem vicces, basszus ezen az oldalon egy kulturált kérdést nem lehet feltenni és minden lovas kérdés alatt ott van a ti hülyeségetek! Jelentgetni fogom most már őket mert k@rvára zavar. Szerintem azért le lehet szűrni melyik kérdés a kamu és melyik nem!
De hogy a kérdezőnek is válaszoljak:
Ha ide nem akarsz települést kiírni akkor privatba írj úgy jobban lehet segíteni! Rengeteg jó edző van Pest környékén pl akár a Dunántúlon is és rengeteg jó lovarda, ahol tudnak neked segíteni ebben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!