Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért hagyják abba az emberek...

Miért hagyják abba az emberek a lovaglást, miután leesnek?

Figyelt kérdés

Renegszer hallom, hogy "jajj régen én is lovagoltam, de leestem és ezért félek a lovaktól".

Ez furán fog hangzani, de ez hogy lehetséges?

Én is estem egy csomószor, soha meg se fordult a fejemben, hogy féljek tőlük/megutáljam őket.. Nyílván nem mindenki van oda a lovakért,amit nem értek, de elfogakok.

Viszont a valaki egyszer elkezdett lovagolni, hogy hagyhatja abba egy esés miatt?

Nem utálkozó kérdés, nem azért kérdezem, mert ördögtől való dolog abbahagyni. Szimplán csak magamból kiindulva nem értem és szeretném megérteni, miért okozhat egy esés (vagy akármilyen más negatív élmény) akkora "törést" egy emberben, hogy abbahagyjon, esetenként megutáljon egy sportot, ami iránt nemrég még lelkesedett.

2020. dec. 12. 15:07
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Engem az érdekelne,hogy miért hagyják abba a tehetséges lovasok a versenyzést..nagyon mások a mostani lovasok,akik versenyeznek.
2021. aug. 2. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!