Csak engem borítanak ki a divatlovasok? Egyáltalán jól értelmeztem a fogalmat?
Szóval a fogalmat én úgy értelmeztem, hogy ezt azokra a kiscsajokra használják, akik néha kijárnak lovagolni, előadják mekkora lovasok, de igazából lovagolni se tudnak rendesen. Aztán ha olyan a család még lovat is vesznek nekik. Meg tanácsokat adnak rendes lovasoknak, na ez az, ami végképp kiborít.
Javítsatok ki, ha tévedek, vagy tegyetek hozzá valamit, stb.
Szóval engem az ilyenek borítanak ki. Titeket?
Szerintem téged az zavar elsősorban, hogy más család is megengedheti magának a saját lovat és nem vagy ettől über különleges, nem esnek hasra előtted.
Egyébként meg tényleg segíthetnél lemozgatni azokat a lovakat, akiknek szerinted olyan borzasztó élete van.
Vaaaaagy még jobb lenne, ha ezeknek a kislányoknak élőben mondanád meg a véleményedet, nem a hátuk mögött fröcsögnél róluk sunyin! Ha valami zavar, élőben jelezd, ha meg nem zavar, akkor minek foglalkozol vele (a hátuk mögött)?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!