Csak engem borítanak ki a divatlovasok? Egyáltalán jól értelmeztem a fogalmat?
Szóval a fogalmat én úgy értelmeztem, hogy ezt azokra a kiscsajokra használják, akik néha kijárnak lovagolni, előadják mekkora lovasok, de igazából lovagolni se tudnak rendesen. Aztán ha olyan a család még lovat is vesznek nekik. Meg tanácsokat adnak rendes lovasoknak, na ez az, ami végképp kiborít.
Javítsatok ki, ha tévedek, vagy tegyetek hozzá valamit, stb.
Szóval engem az ilyenek borítanak ki. Titeket?
“Kutyájuk se csak azoknak lehet, akik kutyakiállításra akarják hordani.”
Ez igaz is, de ne akarja már magát “kutyaszakértőnek” nevezni majd kioktatni a tényleges szakértőket egy olyan ember akinek az össz kutyaismerete annyi ,hogy elvitte egyszer a haverja kutyáját sétálni s felismerte ,hogy a szembejövőnek egy amstaffja van.
#10 Igen, azokra gondoltam.
#11 Mert a kutya nem kiállításra való, hanem házikedvencnek, akit simogatsz és sétáltatsz, de egy lovat lovagolni kell, az nem kisállatnak való, hogy csak úgy veszek egyet, aztán simogatom. Tök jó, hogy van egy lovad meg minden, de az nem tök jó, hogy szerencsétlen ló heti 6 napot áll a boxban, aztán egyszer kimegy hozzá a gazdája és lötyög egy órát. Jobb esetben az edző vagy valaki lemozgatja, rosszabb esetben meg nem. Az a ló csak menőzésből van tartva egy lóimádó 10 évesnek, aki dicsekedhet vele a többi negyedikesnek. Az természetesen más, ha a gazdája legalább heti 4-5-ször kimegy hozzá és ha nem is lovagol, legalább lepucolja és lefutószárazza. Csak sajnálom azokat a boxban ácsorgó lovakat, akikkel a gazdájuk eldicsekszik, közben meg feléjük sem néz.
Volt szabad fél órám=rengeteg szabadidőm van. Nem, nincs.
Feltettem egy kérdést=borzalmas ember vagyok, aki féltékeny mindenkire. Miért lennék? Komolyan, egy ilyen kérdésen mit kell ennyit rugózni?
#15 Mégis miért lennék frusztrált? Mert feltettem egy kérdést? Komolyan, örülök, hogy nem ismerlek személyesen és sajnálom azokat, akik igen.
Engem nem borít ki. Nem foglalkozom azzal, hogy más mit csinál ameddig engem nem kever bele valamilyen módon.
Csinálja ha jónak érzi. Nem kellene ilyen marhaságokkal foglakozni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!