Hogy kedveltessem meg a lovakat a barátommal?
Vidd el magaddal a lovardába időnként (már ha van kedve és nem unja magát halálra vagy ilyesmi) és idővel magától fog nyitni feléjük. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
A “simogasd meg, ülj fel, stb.” dolgok nem vezetnek sehová általában. (Max. ha egy rossz élmény miatt fél tőlük.) Megcsinálják, ha sokáig nyaggatod őket, de az agyukban nem változik semmi.
Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy meg akarod vele kedveltetni a lovakat, hisz ez neked sok örömet okoz, amit megosztanál vele. Erőszakosnak nem szabad lenni, de próbálkozni szabad. Ne add fel egyébként, sok lovas barátnőm pasija/férje lett “lótól való félelem” után lovasember. :D
Esetleg más állatokat is bevonni? Amolyan több irányból támadni taktika. Ha már mindentől fél, ami nagyobb, talán egyben kéne nézni a problémát, nem csak a lovak szintjén.
Én is motorozok és nem érdekelnek a lovak. A szép, szép de otthonra nem kéne kategória. Valaki vagy kedvel egy állatot v nem. Nem lehet ráerőltetni,Vannak kutyás, macskás, stb-s emberek.
Ő motoros, nem lovas. Fogadd el.
16-os, már ne haragudj, de mi az, hogy KELL mennie?
Normális párkapcsolatban nem erőltetjük a másikra azt, amit nem szeret. A barátod tudomásul veszi, hogy lovas vagy, mégis hogy képzeled, hogy még rá is kényszerítenéd, hogy kimenjen?
Mellesleg ennyi erővel a kérdezőnek meg kutyakötelessége lenne elmennie motorozni a pasival, ha akar, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!