Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy kedveltessem meg a...

Hogy kedveltessem meg a lovakat a barátommal?

Figyelt kérdés
29éves, és irtózik a lovaktól. (elmondása szerint minden állattól, ami nagyobb mint egy kecske) Egyébként a macskákat imádja, csak a nagyobb állatoktól fél. Nem volt soha semmilyen negativ élménye a lovakkal, mégis fél tőlük. Csak annyira sikerült rávegyem, hogy 2másodpercig megsimogatta, aztán azonnal hátralépett. Lovaglásról hallani sem akar, ami éngem kicsit meglep, mert igazán vakmerő srác. Aktivan motorozik, mindenféle mutatványokat csinál (egykerekezés, stb) szóval nem lehet "bexari" jelzővel illetni.

2020. nov. 23. 19:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Vidd el magaddal a lovardába időnként (már ha van kedve és nem unja magát halálra vagy ilyesmi) és idővel magától fog nyitni feléjük. Legalábbis én ezt tapasztaltam.

A “simogasd meg, ülj fel, stb.” dolgok nem vezetnek sehová általában. (Max. ha egy rossz élmény miatt fél tőlük.) Megcsinálják, ha sokáig nyaggatod őket, de az agyukban nem változik semmi.

Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy meg akarod vele kedveltetni a lovakat, hisz ez neked sok örömet okoz, amit megosztanál vele. Erőszakosnak nem szabad lenni, de próbálkozni szabad. Ne add fel egyébként, sok lovas barátnőm pasija/férje lett “lótól való félelem” után lovasember. :D

Esetleg más állatokat is bevonni? Amolyan több irányból támadni taktika. Ha már mindentől fél, ami nagyobb, talán egyben kéne nézni a problémát, nem csak a lovak szintjén.

2020. nov. 23. 21:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is motorozok és nem érdekelnek a lovak. A szép, szép de otthonra nem kéne kategória. Valaki vagy kedvel egy állatot v nem. Nem lehet ráerőltetni,Vannak kutyás, macskás, stb-s emberek.

Ő motoros, nem lovas. Fogadd el.

2020. nov. 24. 06:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm is félt a lovatól, nem szerette őket (18 éves). Aztán nyáron megkaptam az első lovam, őt viszont imádta, mindig pucolgatta, legeltette, segített nyergelni, még fel is ült sétálni egy körre, amikor először találkozott vele. Nem tudom miben különbözik az én lovam a többitől szerinte, hiszen ő pont egy elég pörgős ugróló.
2020. nov. 24. 11:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell erőltetni
2020. nov. 24. 11:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, szerintem ha nem találkozik minden nap lovakkal, akkor nem olyan fontos, hogy kedvelje őket. Ha ő nem szeretne megbarátkozni a lovakkal, akkor nem lehet ráerőltetni.
2020. nov. 24. 13:08
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Egy idő után muszáj elfogadnia... ha nem is fogja szeretni de legalább nem fog félni tőlük. Ha te minden nap leszel a lovardában 3-4 órát, neki is kell mennie és akk vagy halálra unja magát vagy megkedveli őket. Csak ne add fel XD
2020. nov. 24. 14:35
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Ezt nem lehet erőltetni, ha nem akarja, nem érdekli, akkor hagyd. Viszont egymás hobbiját el kell fogadni, szóval ha sérelmezi, hogy sokat lovagolsz, akkor te is mondd meg neki, hogy te meg aggódsz érte amikor motorral produkálja magát.
2020. nov. 25. 09:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

16-os, már ne haragudj, de mi az, hogy KELL mennie?

Normális párkapcsolatban nem erőltetjük a másikra azt, amit nem szeret. A barátod tudomásul veszi, hogy lovas vagy, mégis hogy képzeled, hogy még rá is kényszerítenéd, hogy kimenjen?

Mellesleg ennyi erővel a kérdezőnek meg kutyakötelessége lenne elmennie motorozni a pasival, ha akar, ha nem.

2020. nov. 25. 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18 hagyd, szerintem kb 15-16 éves az írását elnézve. Nem valószínű, hogy volt normális kapcsolata, ami nem ilyen gyerek szerelem.
2020. nov. 25. 12:46
 20/20 anonim ***** válasza:
83%
Én ugyanígy vagyok Görögországgal. Mindenki mondja, hogy milyen szép és ha elmennék biztos megszeretem. Ha föld összes országában jártam akkor majd elmegyek talán de csak azért hogy az se maradjon ki. Nem érdekel, hidegen hagy bár én nem félek tőle. Viccet félre téve a lényeg, hogy ne erőltesd, jól meglesz a lovak nélkül is mint ahogy én Görögország nélkül.
2020. dec. 12. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!