Ha otthon van lovam akkor vele ki mehetek terepre? Vagy a szigorítások miatt nem?
Akinek saját lova van, elméletileg mindig kijárhat, akármi van, mert ugye 'gondoznia' kell, ha nem is etetésügyileg, de pl. ha kezelni kell, meg pucolni is az állatot. Elméletileg írsz vagy a lovarda ír egy papírt hogy állatgondozási okkal mész ki, aláírják, lepecsételik, + tulajdonosi papírokról (útlevél) fénymásolat és személyigazolvány és ha megállítanak akkor is tovább kell engedjenek. Legalábbis én így tudom.
Akinek nincs saját lova, arról nem sokat tudok.
7es vagyok
Illetve ha otthon tartod, szerintem hasonló szabályok kéne rá vonatkozzanak, mint a kutyasétáltatásra, hisz a ló is élő állat, tulajdonképpen csak kiviszed sétálni.
#9 a lovardák is korlátoztak elég sok dolgot.
És a lovaglás osztályban is egyéninek számít, bőven több a távolság 2 lovas között mint másfél méter, nem is mennek közel egymáshoz.
Ennyi erővel az egyéni futók se fussanak ugyan abban a parkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!