Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért kell "óvakodni" a sárga...

Miért kell "óvakodni" a sárga kancáktól?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen hallottam ezt, hogy a sárga kancák a legnehezebb esetek.

Tisztában vagyok azzal, hogy ez egy ilyen szólás mondás szerűség, egy jópofaság, de ennek honnan van az alapja? :DD

Sárga kancám van és nem értem. :D

2020. okt. 28. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Leegyszerűsítve és átvezetve az emberre:

Attól még, hogy ugyanolyan a hajszíned, a szemszíned, vagy a fejformád, egy csomó fizikai adottságod, mint az egyik szülődnek, nagyszülődnek, vagy más rokonodnak, nem szabvány, hogy személyiségben, természetben is rájuk kell hasonlítanod.

2020. okt. 29. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

Igazából semmi igazságalapja nincs az ilyennek, de én tudok egyet mondani aki igazolja ezt:

A lovardámban van egy sárga kanca bértartásban, és ezért ugye csak a tuladonosa lovagol rajta. Ez a kanca eszméletlenül önfejű, és ha éppen léptetik, de neki vágtázni van kedve, akkor vágtázik, nincs megállás. Ugyanez fordítva is:DD

2020. okt. 29. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:
23%
HáTMeRt aZOk vESzÉlyESEk éS ŐrÜLtEk! Am ennek sztem semmi alapja. Egyértelműen a fekete mének a legrosszabbak. Szoval ezt mindenki terjesztheti tovább XD najo csak vicceltem
2020. nov. 21. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazábol ez csak egy ilyen legenda... a kanca dolognak van alapja (mert ugye akinek kancaja van az tudja milyen hisztisek) persze ez alól is vannak kivételek. De én pl sárga kancán kezdtem és az egyik legaranyosabb/nyugodtabb ló akivel valaha találkoztam :)
2021. márc. 30. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!