Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért kell "óvakodni" a sárga...

Miért kell "óvakodni" a sárga kancáktól?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen hallottam ezt, hogy a sárga kancák a legnehezebb esetek.

Tisztában vagyok azzal, hogy ez egy ilyen szólás mondás szerűség, egy jópofaság, de ennek honnan van az alapja? :DD

Sárga kancám van és nem értem. :D

2020. okt. 28. 14:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szín határozza meg a viselkedést.
2020. okt. 28. 15:10
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Hányszor teszed fel még a kérdést...?

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__10756927-mier..

2020. okt. 28. 15:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én még soha nem hallottam, ezen az oldalon kívül
2020. okt. 28. 15:53
 4/14 A kérdező kommentje:

Én most nem fogok itt vitát nyitni, bolond nem vagyok hogy többször kiírjak egy ilyen jelentéktelen kérdést és pont. Vond le a konklúziót.

Többieknek köszi a választ.

Én egyébként nem gyakorin olvastam ezt a sárga kancás dolgot, hanem facebookon látom sokat. Lovas csoportokban, illetve a Pacitea Nyugimixének is ez a szlogenje, aztán ezek elgondolkodtattak. :D

2020. okt. 28. 15:57
 5/14 anonim ***** válasza:
14%
Mi az, hogy sárga kanca? Létezik sárga ló?
2020. okt. 28. 16:33
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

5: hát hogyne létezne! :)))

[link]

2020. okt. 28. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Dik kajak van sárga! 😂
2020. okt. 28. 19:49
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Ez valami régi nép megfigyelés lehet (de egyébként, ha jól tudom, az angolok is tartják), bár én általában a sárgákat tudtam, nem csak a kancákat. Olyasmi dolog lehet, minthogy a csóka szemű ló nagyon "szemes", rebbenékeny, dinnyébb.
2020. okt. 28. 20:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én anno egy sárga kancán kezdtem.

Egyáltalán nem volt nehéz eset. Pontos, és igazi stréber.

2020. okt. 29. 00:36
 10/14 anonim ***** válasza:
59%

Mennyi sok hülye van te jó isten. Én megpróbálom neked normálisan elmagyarázni:)

Szóval a tenyésztések során rengeteg szín alakult ki és ezzel együtt genetika is..és a genetikába minden beletartozik

Tegyük fel hogy több ágról van pl 1000 csoda sárga kanca ami gyönyörű volt de mérsékelten szeszélyes rengeteg nőstény utódja lett ennek a sárga kancának amik örökölték a szeszélyességet és hisztisséget ezek is tovább és tovább szaporodtak és eljutunk egy mai sárga kancához.(remélem érted)..de ez nem azt jelenti hogy nincsen nyugodt és visszafogott sárga kanca....a kanca részét szerintem nem kell elmagyaráznom ha lovas vagy. :)

2020. okt. 29. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!