Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan tudnék átállni western...

Hogyan tudnék átállni western stílusra?

Figyelt kérdés
11 éve lovagolok és világ életemben angol lovaglást űztem. Van egy lovam ő szabad idomításban és angol stílusban volt lovagolva. A kérdésem az lenne, hogyha én átszeretnék állni a western lovaglásra mivel eszméletlenül tetszik...akkor hogyan tudnám ezt megcsinálni? Azt külön tanulnom kellene egy ilyen stílusban oktató lovasiskolában? Egyáltalán át lehet állni? És a lovamat hogyan szoktathatom át?
2020. szept. 21. 00:03
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
A lovad pikk pakk megszokja és te is hamar ráérzel makd, csak keress egy jó western edzőt aki segít.
2020. szept. 21. 06:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp kell egy wesco edző aki segít átállni, illetve a lovadat újra kell képezni az elejétől, mintha csikó volna. Nagyon nagy a hangsúly a földi munkán, a nyomásra engedés a legfontosabb, a csizma és a testsúly a fő segítségadások. Olvasmánynak jó a lovasakadémia western lovaglással foglalkozó része, de szakemberre mindenképp szükség lesz, ha jól akarod csinálni.
2020. szept. 21. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon jó ló, akkor én inkább hagynám. Western hét úgyis más testalkatú ló kell, így nem akarnám “elrontani”
2020. szept. 21. 11:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Nos egy kicsit vicces de a lovam egy 150 marmagas izmos quarter félvér. Ebből kifolyólag szerintem alkalmas lenne westernbe. Esetleg valaki nem tudna ajánlani jó western edzőt Debrecen és környékén? Itt sajnos kevés az ilyen lehetőség.
2020. szept. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!