Valaki folyton elengedi a lovam. Mit tehetnék?
Szerintem pányva+villanypásztor jó megoldás lehet, viszont ha kikötöd akkor inkább pánik karabínert használj ha bármi gond van felakasztja magát, akkor egyből tudod oldani. Illetve mindig legyen elérhető árnyék és víz.
Lehet amúgy kamera se kéne csak a tábla. Amúgy elég hülye aki ezt csinálja, mert egyrészt birtokháborítást követ el, veszélyezteti a lovat, sőt a forgalmat is, mert 50-70es tempónál találkozni egy lóval az állatra tuti halálos, de a kocsiban ülők se biztos, hogy megússzák.
Ezt nem igazán értem, hogy a saját területet miért nem kamerázhatod be, csak azért, mert nincs elkerítve... Húzz ki egy madzagot, neked úgy tetszik a kerítés, és kész..
Vagy csináld meg a villanypásztort, kamerázd be (akkor ugye már le van kerítve), és ha valaki ellopja, azon le is veretheted a rendőrséggel..
De abban igaza volt, aki azt írta, hogy figyeld meg személyesen. Nézd meg néhányszor, hogy kb hány körül engedi el, és legyél ott meglapulva. Telefonnal felvétel, megmutatod neki, és meg lehet fenyegetni, hogy még egyszer szabadon lesz a ló, mész feljelenteni.
Szerintem az lehet a baja, az adott embernek hogy pányvázva van a ló. Sajnálhatja a lovat vagy úgy gondolja, hogy ez kínzás neki.
Nem lehetne villanypásztorral bekeríteni egy részt és elengedni a lovat? Szerintem akkor ez a kiengedős dolog is abbamaradna.
A kamerára pedig tényleg elég kusza törvények vonatkoznak. Jól járj utána hivatalos szerveknél, nehogy feljelentsen egy rosszakaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!